Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGAO U ZAGREB

Luka Modrić: Mora nas biti malo sram

Reprezentacija okupljanje
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
01.09.2014.
u 19:59

- Vodiš 2:0, ekipa poput Reala. Izgubiš 4:2, ne možeš si to dopustiti - rekao je Modrić o porazu od Real Sociedada.

Luka Modrić stigao je u Zagreb na okupljanje reprezentacije nakon što je sinoć s Realom upisao neočekivani poraz kod Real Sociedada. Kraljevski je klub do 11. minute vodio 2:0, no nakon toga je primio četiri pogotka.

- Igrali smo bez ikakve borbenosti i želje, a tako se ne može dobiti, pogotovo ne u gostima, i sigurno da iz ovog poraza moramo izvući pouke jer je jako težak, i sigurno da nas mora biti malo sram. Vodiš 2:0, ekipa poput Reala. Izgubiš 4:2, ne možeš si to dopustiti - rekao je Modrić za RTL.

Reprezentacija se okupila nakon što na SP-u u Brazilu nije uspjela proći skupinu.

- Nismo imali previše vremena analizirati što je bilo dobro, što je bilo loše. Ovo je prvi put da se okupljamo nakon Brazila i sigurno da ćemo analizirati i da ćemo vidjeti što je trebalo napraviti više za željeni uspjeh.

Niko Kovač je danas rekao da Hrvatska nema igrača koji može trčati svih 90 minuta.

- Ne znam, nisam vidio izbornikovu  analizu. Ne bih se sad htio upuštati, tek sam došao s puta - kaže Modrić.

Hrvatska će u kvalifikacijskoj skupini za Euro igrati s  Italijom, Norveškom, Bugarskom, Maltom i Azerbajdžanom.

- Sigurno da neće biti lagano, morat ćemo bit pravi i sto posto unutra jer imamo tešku grupu, koliko god netko mislio da nije. Tu je Italija, nova Bugarska, Norveška, svi ti mogu uzeti nove bodove. I nova Hrvatska. Ja vjerujem da ćemo se plasirati, ali trebamo to na terenu opravdati.

>> Prvi trening s reprezentacijom odradili Kramarić, Pjaca...

Komentara 20

CA
cortesova arkebuza
21:44 01.09.2014.

Treba te biti sram šta ništa u hrvatskoj reprezentaciji nisi pokazao,i to ne samo tebe,a tebe je sram šta si izgubio utakmicu za tvog poslodavca,bravo Luka ko hebe Hrvatsku.Tvoj "uspjeh" u Realu je samo tvoj,ne i naš Hrvatski.Dok u Hrvatskom dresu ne pokažeš dio tog šta pokazuješ u dresu kluba poslodavca za mene i mnogo drugih nisi igrač.Nama navijačima Hrvatske reprezentacije mjerilo su igre ,zalaganje i samo igra u Hrvatskom dresu,hebe nas se za Real, Barcelonu, Athletico.Isto mislim i o Rakitiću,Čorluki,Srni ...iznimka je samo jedan Ivica Olić.Uvijek je davao 101% u svetom dresu,kad su se mnogi sakrivali uključujuči tebe.To šta ste se prodali u Real,Bayern, Liverpool,Athletico to je vaš interes i za vaš novčanik,kako igrate u Hrvatskom dresu treba vas biti sram.Šta očekujete od Hrvatskih navijača???

DU
Deleted user
21:58 01.09.2014.

ja sam mislio da govori o sramotnoj igri u reprezentaciji ali očito da je on to odavno zaboravio.

BU
Bubalamala
22:18 01.09.2014.

Kad dozivis nase navijace i navijanje na utakmici dobijes dojam da se jos dobro i igra.Momci su prosli svijeta druzili sa mnogim nacionalnostima pa i sa srbima pa neznam dali su bas ponosni na nacin kako se kod nas navija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije