Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVIT ĆE SE?

Modrićevo čudo: Ipak će biti spreman za uzvrat s Juventusom?

Luka Modrić
Foto: UESyndication/PIXSELL
27.04.2015.
u 15:40

Najveći razlog za optimizam jest činjenica je istegnut samo medijalni kolateralni ligament te da koljeno dobro reagira na tretmane liječnika Mikela Sancheza koji je s Modrićem radio i nakon prve ozljede.

Iako je trener Real Madrida Carlo Ancelotti rekao da ozlijeđeni Luka Modrić neće moći igrati protiv Juventusa u polufinalu Lige prvaka, nada za našeg reprezentativac nije se sasvim ugasila.

Španjolski sportski dnevnik Marca u tekstu "Modrićevo čudo" navodi da bi hrvatski veznjak ipak mogao biti spreman, i to za uzvratnu utakmicu koja je na rasporedu 13. svibnja na Santiago Bernabeu.

Najveći je razlog za optimizam činjenica je istegnut samo medijalni kolateralni ligament te da koljeno dobro reagira na tretmane liječnika Mikela Sancheza koji je s Modrićem radio i nakon prve ozljede. Modrić se dobro osjeća i uskoro bi mogao početi trčati.

>> Modrić propustio 36 utakmica od 2010.! Evo tko je od kockastih najviše bolovao

>> Ancelotti uzvratio: Pa zašto Modrića nisu poštedjeli u hrvatskoj reprezentaciji?

Komentara 4

TM
Tim_Minchin
16:02 27.04.2015.

da, odma u vatru pa ga izgubite za finale i po mogucnosti pocetak iduce sezone, ili jos bolje, sjeb*** mu nogu kompletno pa da nikad vise ne zaigra... nista niste naucili?

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
23:15 27.04.2015.

Ovo prodiv Celte su odigrali sasvim okej u fazi napada u kojoj im treba Luka, obrana je tu zakazala, a on tu ne bi puno pomogao. Nek je Luka samo spreman i zdrav, a igrat će u finalu, tamo je potrebniji 0 nego protiv Juventusa. Smatram da će Real dosta lagano s Juveom, zna Carlo kako s Talijanima

MU
muh
17:31 27.04.2015.

Bez Lukice su puno jači.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije