Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Copa America

Pogledajte kako je Suarez izgubio živce nakon poraza od Venezuele

Football Soccer - Uruguay v Peru - World Cup Qualifiers - Centenario stadium - Montevideo, Uruguay. 29/3/16. Uruguay's Luis Suarez and Peru's Christian Ramos.  REUTERS/Andres Stapff  Picture Supplied by Action Images
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
10.06.2016.
u 11:23

Barcelonin napadač zbog ozlijede je susret gledao s klupe, a nakon što ga nakon zagrijavanja izbornik Tabarez nije htio uvesti igru, izgubio je živce. Doduše nije grizao druge igrače, ali je šakama udarao u klupu.

Urugvajcima ovogodišnje izdanje Copa Americe Centenario neće ostati u dobrom sjećanju.

Nakon što su im u prvoj utakmici protiv Meksika pustili krivu himnu, onu čileansku, tu su utakmicu i izgubili.

Da bi prošli u četvrtfinale trebala ima je pobjeda protiv Venezuele, ali ni to se nije dogodilo. U 36. minuti Jose Salomon Rondon zabio je za Venezuelu i tako izbacio Urugvaj Luisa Suareza.

Barcelonin napadač zbog ozlijede je susret gledao s klupe, a nakon što ga nakon zagrijavanja izbornik Tabarez nije htio uvesti igru, izgubio je živce. Doduše nije grizao druge igrače, ali je šakama udarao klupu.

U drugom kolu skupine C Meksiko je u Pasadeni pobijedio Jamajku sa 2-0 i tako se zajedno s reprezentacijom Venezuele plasirao u četvrtfinale.

>> Suarez propušta prvi dio Copa America

>> Suarez bolji od Messija i Ronalda, iza njega je sezona iz snova!

Komentara 3

KT
komen_tar
12:48 10.06.2016.

Trebao je pojest klupu.

LI
lipotan
01:01 11.06.2016.

je Katrina ti si jedina gledala utakmicu vidila sto mi dtugi nista jer nije ni bilo.vi u vecernjem pretjerujete u mnogo toga.

DH
dalibor.hren
13:08 11.06.2016.

Katarina, nemaš pojma o nogometu, niti o hrvatskom jeziku! Ne kaže se, niti ne piše "zbog ozlijede", već zbog ozljede!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije