Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prekinuo niz

Suarez bolji od Messija i Ronalda, iza njega je sezona iz snova!

Luis Suarez
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
14.05.2016.
u 19:17

Barcelonin napadač, osim što je najbolji strijelac Primere, najbolji je i strijelac Europe, a ujedno je treći Urugvajac koji je dobio nagradu za najboljeg Primere nakon Da Silve i Forlana.

Prvi puta nakon šest godina najbolji strijelac španjolske lige neće biti Leo Messi ili Cristiano Ronaldo.

Tu titulu sada odnosi Luis Suarez, koji je u posljednjem kolu Primere, u utakmici protiv Granade zabio tri pogotka i sada ih ukupno ima 40, što je za pet više od drugoplasiranog Ronalda koji je zabio dva Deportivu, ali je zamijenjen na poluvremenu. 

Barcelonin napadač, osim što je najbolji strijelac Primere, najbolji je i strijelac Europe, a ujedno je treći Urugvajac koji je dobio nagradu za najboljeg strijelca Primere nakon Da Silve i Forlana.

U zadnje vrijeme igra fenomenalno, u posljednjih pet utakmica zabio je nevjerojatnih 14 pogodaka, a za to mu je trebalo 17 udaraca na gol. Zaista nevjerojatan učinak!

Suarez i društvo iz Barcelone imaju još jedan razlog za slavlje, pobjedom od 3-0 nad Granadom u posljednjem kolu iza sebe su ostavili Real i osvojili novi 24. naslov prvaka Španjolske.

>> Suarez postigao hat-trick i potvrdio Barcelonin naslov prvaka!

>> Suarez je najučinkovitiji napadač, a Ronaldo bombardira

Komentara 2

HR
hrvatin
22:46 14.05.2016.

Evo bombardera iz Uruguaja,evo drgulja najveceg sjaja!Dok katalonski Van Basten sa Barcelonom plese i pije,Real suze lije. Spomenimo jos uz genijalnog Lea,i hrvatskog zlatnog tica.Ivana Rakitica!

CU
cungalunga
20:41 14.05.2016.

Koliko penala od toga?? al ajde barem više ne grize ljude hihihi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije