Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suigrač iz PSG-a

Lucas: Zlatan Ibrahimović je lud, ali je privatno tih

Zlatan Ibrahimović
Reuters (Ilustracija)
13.09.2014.
u 16:33

Sretan sam što mogu reći da mi je prijatelj, a i puno mi pomaže u karijeri. Ovo je prilika za mene da uz njega napredujem

Brazilac Lucas svojevremeno je kritizirao svog suigrača iz PSG-a Zlatana Ibrahimovića tvrdeći da je bahat i arogantan. Sada je, pak, promijenio mišljenje.

- Zlatan? On je lud. Ali u svakodnevnom životu je vrlo miran i tih. Sretan sam što mogu reći da mi je prijatelj, a i puno mi pomaže u karijeri. Ovo je prilika za mene da uz njega napredujem, rekao je Lucas.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Ironman0105
Ironman0105
02:52 14.09.2014.

Evo, steta da je clanak opet prepisan s interneta. Prvo, preskupo bi bilo (za Hrvatske prilike) slati novinare da delaju interview, a drugo, opcepoznata je netrpeljivost svedskog nogometasa prema Hrvatskom tisku. No ako bi se to ipak ikada desilo, nadam se da ce "sretniku" Braho napokon reci da mu nadimak nije Ibra, nego Braha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije