Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE IM OPROSTIO

Livaja: Navijači su vrijeđali moju domovinu, Hrvati su ponosan narod!

Marko Livaja
Goran Jakuš/Pixsell
17.05.2014.
u 15:45

Njegov boravak u Atalanti obilježili su sukobi s navijačima, a u razgovoru za talijanski Il Corriere di Bergamo Marko je objasnio što se zapravo dogodilo.

Mladi hrvatski napadač Marko Livaja prije dva dana je potpisao novi ugovor s ruskim Rubinom iz Kazana, a u Rusiju je prešao iz Atalante. Njegov boravak u Atalanti obilježili su sukobi s navijačima, a u razgovoru za talijanski Il Corriere di Bergamo Marko je objasnio što se zapravo dogodilo.

- Vrijeđali su mi majku i domovinu. Mi Hrvati smo ponosan narod. Ne tako davno naši heroji su ginuli za nezavisnost i kod nas je to ozbiljna uvreda - kaže dvadesetogodišnji napadač.

Livaja je na Facebooku navijače Atalante nazvao talijanskim gadovima, a oni su krajem četvrtog mjeseca na utakmici protiv Genoe pokazali transparent na kojem je pisalo "Livaja sranje čovjek".

- Tko je pravi Marko Livaja? Pitajte moje suigrače. Zaljubljen sam u nogomet, to je jedino što mi treba za sreću. Upravo zbog neigranja sam i bio toliko nesretan. Za mladog igrača najvažnije je igrati i dokazivati se iz utakmice u utakmicu - objašnjava mladi nogometaš zašto je bio nesretan u Italiji i dodaje:

- Mlad sam i radim pogreške kao i svi mladi igrači. No važno je da iz toga nešto naučim i ne ponovim iste pogreške. Ruska liga nije tako slaba kao što u Italiji misle. Puno mojih prijatelja igra tamo i kažu mi da je izrazito teška liga. Hoću li se vratiti u Italiju jednog dana? Ne vjerujem, no nikad se ne zna. Znam da mi nećete vjerovati, no ja sam inače jako tih i povučen tip - zaključio je Livaja.

>>Navijači Atalante vrijeđali Livaju ovim transparentom
>>Senzacionalni transfer: Livaja za šest milijuna u Rubin

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije