Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BARCELONA - BAYERN

Messi: S Guardiolom više nisam u kontaktu

Guardiola Messi
/DPA/PIXSELL
05.05.2015.
u 19:52

- Imali smo fantastičan odnos, a otkako je otišao vidjeli smo se samo par puta. Nismo u kontaktu. No, bilo nam je sjajno dok je bio ovdje, u tom sam periodu najviše napredovao kao nogometaš - rekao je Messi na konferenciji za medije.

Barcelona i Bayern sutra će na Camp Nou odigrati prvu polufinalnu utakmicu Lige prvaka. Bit će to susret Lionela Messija s Pepom Guardiolom koji je katalonsku momčad vodio četiri godine.

- Imali smo fantastičan odnos, a otkako je otišao vidjeli smo se samo par puta. Nismo u kontaktu. No, bilo nam je sjajno dok je bio ovdje, u tom sam periodu najviše napredovao kao nogometaš - rekao je Messi na konferenciji za medije.

Messi se u siječnju sukobio sa sadašnjim trenerom Luisom Enriqueom.

- Što je bilo, bilo je. Od tada nije bilo problema.

Bayern je prije dvije godine izbacio Barcelonu sa 7:0 ukupno.

- Pamtimo taj debakl, ali ovo je nešto sasvim drugačije. Nema favorita, ali bi bilo dobro da stvorimo prednost uoči uzvrata - rekao je Messi.

Guardiola je biranim riječima govorio o Messiju.

- Messija je gotovo nemoguće zaustaviti. Nema taktike kojom to možemo ostvariti. Možemo ga pokušati limitirati, a vidjet ćemo koliko ćemo u tome uspjeti - rekao je Guardiola pa dodao:

- Lijepo je vratiti se u Barcelonu. Ovdje me vežu mnoge lijepe uspomene. No, sada sam trener Bayerna i svoj ću posao odraditi najprofesionalnije što mogu.

Trener Bayerna ne krije da želi finale.

- Ovdje sam kako bih odveo Bayern u finale Lige prvaka. No, ne mogu ništa obećati, bit će jako teško.

>> Panika u Bayernu, Ribery sigurno neće igrati protiv Barcelone!

Komentara 1

AN
Ante55
20:29 05.05.2015.

pisi kuci propaloje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije