Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŠOKANTNO OTKRIĆE

Liječnik tvrdi da je dopingirao nogometaše Arsenala i Chelseaja?!

Arsenal
Foto: Reuters/PIXSELL
03.04.2016.
u 21:30

Bonar tvrdi kako je pomogao u dopingiranju nogometašima Arsenala, Chelsea, Leicester Cityja i Birmingham Cityja, međutim imena nogometaša nisu objavljena.

Engleski tjednik 'The Sunday Times" izazvao je šok na 'otoku' objavivši priču o sustavnom dopingiranju britanskih sportaša među kojima je i mnogo nogometaša iz Premiershipa.

The Sunday Times je tajno snimio liječnika Marka Bonara koji je priznao kako je pomogao sportašima da se dopingiraju. Bonar je otkrio kako je više od 150 sportaša uzimalo nedozvoljene stimulanse, a među njima su bili nogometaši, boksači, biciklisti, MMA borci, igrači kriketa...

Bonar tvrdi kako je pomogao u dopingiranju nogometašima Arsenala, Chelsea, Leicester Cityja i Birmingham Cityja, međutim imena nogometaša nisu objavljena. Za sada nema nikakvih dokaza o tome, niti da je spomenuti liječnik brinuo o nogometašima.

Njegov istup je uzburkao englesku javnost, a čelnici Arsenala i Chelsea odmah su reagirali.

"Arsenal se strogo pridržavao svih smjernica Međunarodne anti-dopinške agencije. Svake sezone više od 50 naših igrača završi na dopinškim pregledima i nikada nitko nije bio pozitivan," poručili su iz Arsenala. 

Chelsea je objavio slično priopćenje.

"Tvrdnje o dopingu naših igrača su lažne i bez temelja. Nogometni klub Chelsea nikada nije koristio Bonarove usluge niti ima znanja da je netko od naših igrača privatno koristio njegove usluge," poručili su sa Stamford Bridgea.

>> Dotaknuo sam dno, a spasio me Jürgen Klopp!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije