Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEJAN LOVREN:

Dotaknuo sam dno, a spasio me Jürgen Klopp!

Dejan Lovren
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
17.03.2016.
u 10:28

'Nisam mogao pasti dublje. Ali nisam se brinuo što će biti sa mnom, znam svoje kvalitete, volim se boriti kad dođu teški trenuci i nikad nema predaje.'

Dejan Lovren je priznao je da je prošle sezone dotaknuo dno, ali mu je Jürgen Klopp preokrenuo karijeru.

Liverpool ga je kupio za 20 milijuna funti iz Southamptona u ljeto 2014, ali nakon više pogrešaka krenule su sumnje u isplativost te kupnje. No, nakon odlaska Brendana Rodgersa i dolaska Kloppa, te sumnje nestaju.

- Prošle sam godine dodirnuo dno. Nisam mogao pasti dublje. Ali nisam se brinuo što će biti sa mnom, znam svoje kvalitete, volim se boriti kad dođu teški trenuci i nikad nema predaje - kaže Lovren pa dodaje:

- Omalovažavali su me, govorili grozne stvari o meni, ali ja nikad ne volim suditi nečije vrijednosti prerano. Da sam i nakon dvije godine i dalje grozan, otišao bih. Ali ako si dobar igrač, onda ćeš i ostati dobar igrač.

>> Što je Dejan Lovren još rekao čitajte na Goal.com

>> Dejan Lovren morao na dopinški test i poručio: 'Ništa nije gotovo!'

Komentara 5

Avatar Germanicus I
Germanicus I
11:04 17.03.2016.

Bravo Dejane ...posve si u pravu ...pogledaj našeg Pravog Slovenca Janeza Krampla ..i vrapci na grani su uvidjeli da je on zalutao u nogomet ali momak to nikako ne može shvatiti!

SH
Shiny5
12:48 17.03.2016.

ne moraš zato varati ženu

DA
danpav22
17:11 17.03.2016.

samo ti varaj... varali bi i ja i ovaj gore, samo nam nisu vrata otvorena ka tebi..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije