Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REMI INTERA

Kovačiću 90 minuta, Eduardo zabio rukom, Kalinić prvi strijelac ukrajinskog prvenstva

Mateo Kovačić
Foto: John Walton/Press Association/PIXSELL
19.10.2014.
u 23:27

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva zabio je pogodak u porazu Flamenga kod Atletico Paranaensea u 29. kolu brazilske lige.

Inter i Napoli podijelili su bodove (2:2) u utakmici uzbudljivoj završnici utakmice sedmoga kola talijanske lige.

Mreže su mirovale do 79. minuti kada je Callejon doveo goste u vodstvo. Tri minute kasnije Guarin je izjednačio udarcem glavom nakon kornera Intera.

Callejon je u 90. minuti nakon lijepe asistencije Lopeza svojim drugim pogotkom vratio prednost Napoliju, no Hernanes je nakon toga glavom pogodio za konačnih 2:2.

Mateo Kovačić odigrao je svih 90 minuta za Inter.

Eduardo strijelac u porazu

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva zabio je pogodak u porazu Flamenga kod Atletico Paranaensea u 29. kolu brazilske lige. Eduardo je u 8. minuti doveo svoju momčad u vodstvo iako ga je postigao rukom. Igrači Atletica su se bunili, ali je sudac ostao pri svojoj odluci. Dudu je to bio sedmi pogodak u ligi. No, domaćini su nakon toga okrenuli pogocima Clea.

Kalinić zabio Černomorecu

U strijelce su upisao i napadač Dnipra Nikola Kalinić u susretu s Černomorecom. Povremeni hrvatski reprezentativac zabio je u 37. minuti, a Dnipro je na kraju slavio 2:1. Kaliniću je to bio šesti gol u prvenstvu i trenutno je prvi strijelac lige.

Dnipro je nakon devet kola vodeća momčad ukrajinskog prvenstva s 25 bodova. Dinamo Kijev ima 23, a Šahtar dva manje.

>> Dejan Lovren pobijedio Niku Kranjčara u nevjerojatnoj utakmici!

Komentara 1

JW
JW
01:25 20.10.2014.

po broju golova u odnosu na minutažu,Dudu je no. 1 u Brazilu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije