Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SERIE A

Juventus golčinom srušio Inter, u derbiju igrala trojica Hrvata

Juventus - Inter
Foto: Reuters
1/11
05.02.2017.
u 22:22

Mario Mandžukić kod Juventusa je odigrao čitavi susret, dok Marko Pjaca nije ulazio u igru. U momčadi Intera od prve minute krenuli su Ivan Perišić i Marcelo Brozović koji je igrao do 58. minute.

Derby d'Italia otišao je na stranu Juventusa. Stara dama svladala je Inter s 1:0, a na travnjaku su bila tri hrvatska igrača.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 45. minuti kada je Cuadrado zabio sjajan gol. Lopta se nakon udarca iz kuta odbila do Kolumbijca koji je s 25 metara rasparao mrežu Handanovića. Rezultat se do kraja utakmice nije mijenjao pa je vodeći Juventus stigao do 28. domaće pobjede zaredom.

Mario Mandžukić kod Juventusa je odigrao čitavi susret, dok Marko Pjaca nije ulazio u igru. U momčadi Intera od prve minute krenuli su Ivan Perišić i Marcelo Brozović koji je igrao do 58. minute. Perišić je u sudačkoj nadoknadi dobio crveni karton zbog vrijeđanja suca.

>> Stravična ozljeda zvijezde Barcelone! Nastradala mu je glava, ovo je teško gledati...

Rezultati by SofaScore

Komentara 1

IS
istri
17:14 06.02.2017.

JUVE bude uvjek pobjedzivala sa igacem vise. nikome nije lako u italiju igrati 11prema 12. razmisli koji su ti dvanajst igraci i ko ich vodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije