Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juniorski LP

Ivan Božić u sudačkoj nadoknadi srušio Juventus

JUniorski LP: Dinamo - Juventus
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/16
27.09.2016.
u 17:57

Oba pogotka za plave zabio je Ivan Božić, a posebno sladak bio je onaj za pobjedu u drugoj minuti sudačke nadoknade

U susretu juniorske Lige prvaka, na igralištu Hitrec-Kacian Dinamo je pobijedio Juventus sa 2:1. Oba pogotka za plave zabio je Ivan Božić, a posebno sladak bio je onaj za pobjedu u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Plavi su prvi zaprijetili. U 7. minuti Fintić je ušao s lijeve strane u Juventusov kazneni prostor i snažno pucao. Talijanski vratar Del Favero obranio je njegov udarac.

Šest minuta poslije Stara dama došla je u prednost. Branič plavih Briški pokušao je vratiti loptu vrataru Horkašu, ali to je napravio vrlo loše.

Caligari je prvi došao do lopte i nesebično uposlio Keana koji s lakoćom pogađa praznu mrežu zagrebačke momčadi. 

No nije se dugo čekalo na izjednačenje. U 17. minuti lijepo su kombinirali Olmo i Fintić koji je ubacio s lijeve strane, a Božić je glavom prebacio gostujućeg vratara za 1:1.

Plavi su do odmora bili mnogo opasnija momčad, a posebno se isticao Dani Olmo. Španjolac je imao tri lijepe prilike, ali nije uspio zabiti pogodak. U 44. minuti Fintić je odlično ubacio, a na povratnu loptu natrčao je Olmo, ali njegov udarac zaustavio je Del Favero.

Plavi su nastavili prijetiti i u nastavku. U 50. minuti velike su prilike imali Moro i Božić. Četiri minute poslije Dani Olmo je sjajno uposlio Božića koji je izašao sam pred gostujućeg vratara, zaobišao ga, ali je bio neprecizan.

Juventus se uglavnom branio. U 68. minuti Sosa je pronašao Moru koji je snažno pucao kraj vrata. Dinamovci su veliki pljesak zaradili u 72. minuti nakon sjajne kombinacije Olma i Božića, a udarac napadača plavih zaustavio je talijanski vratar.

Nešto kasnije Božić je ponovno bio u dobroj prilici, ali je njegov udarac glavom završio kraj stative. Plavi su bili mnogo bolja momčad od Juvea, a dobru igru na kraju su nagradili pogotkom.

U drugoj minuti sudačke nadoknade Božić je zabio svoj drugi pogodak na utakmici za Dinamovu pobjedu. 

Dinamo (4-2-3-1) je igrao u sastavu: Horkaš – Đurasek (od 78. Hudećek), Briški, Soldo, Sosa – Knežević, Moro – Špikić (od 65. Abaz), Olmo, Fintić (od 88. Đurić) – Božić.

U drugoj utakmici skupine H Sevilla je pobijedila Lyon sa 2:1.

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

Komentara 9

Avatar cluesblues
cluesblues
18:15 27.09.2016.

bravo decki, totalna dominacija nad juveom i zasluzena pobjeda...

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
18:14 27.09.2016.

A šta reći nego bravo hrvatska mladosti..

ED
europski dinamo
18:15 27.09.2016.

Od 6 mogucih bodova 3 su vec u dzepu. Ajmooooooooo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije