Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
paljenje zastave

Jovanović odgovorio Šimuniću: Dosta je ovog desničarskog popovanja!

Šimunić, Jovanović
Foto: Pixsell
1/3
17.10.2014.
u 12:15

Kad je Hrvatska zabila gol, jedini čovjek u loži koji je skočio i burno proslavio naš gol bio sam ja, a Šuker i ekipa iz HNS-a sjedili su nepomično u svojim stolicama i šutjeli, tvrdi bivši ministar

Nakon što je Josip Šimunić prozvao predsjednika Ivu Josipovića da nije reagirao na ant-hrvatska skandiranja na stadionu Partizana tijekom utakmice Srbije i Albanije te bivšeg ministra Željka Jovanovića zbog toga što nije reagirao na paljenje hrvatske zastave tijekom utakmice Srbije i Hrvatske u kvalifikacijama za SP u Brazilu, oglasio se Jovanović i to na svojem Facebook-profilu. Napisao je sljedeće:

– Stvarno je dosta ovog desničarskog popovanja i iskrivljivanja činjenica. Nebrojeno puta sam ponovio da sam nakon te beogradske utakmice u izjavi za medije, zajedno sa srpskim kolegom Vanjom Udovičićem, osudio nesportske ispade za vrijeme utakmice Srbija – Hrvatska i pozvao sve ljubitelje sporta da sport bude poveznica među susjedima, a ne razlog neprijateljstva i divljanja. Sve to snimili su i hrvatski novinari, ali zašto nikad nisu objavili, ne mogu to ja objasniti – napisao je bivši ministar i dodao:

– Istodobno u VIP loži sjedio je i predsjednik HNS-a Davor Šuker s cijelom delegacijom HNS-a, nitko od njih ni jednim potezom ni jednom riječju nije reagirao na sve ono za što mene uporno proziva Šimunić i zapjenjena desničarska ekipa. Jednako tako, kad je Hrvatska zabila gol, jedini čovjek u loži koji je skočio i burno proslavio naš gol bio sam ja, a Šuker i ekipa iz HNS-a sjedili su nepomično u svojim stolicama i šutjeli. Zato, Šimuniću igraj nogomet, to dobro radiš, pusti politiku i lekcije iz povijesti! – zaključuje Jovanović.

>>Šimunić napao predsjednika Josipovića: Hoćete li reagirati na vrijeđanje Hrvata u Beogradu?

>>Šimuniću 10 utakmica suspenzije zbog ustaškog pozdrava!

>>Evo što Dinamo kaže o Šimunićevu istupu protiv Josipovića

Komentara 146

PP
pp
12:25 17.10.2014.

Ne! dosta je vašeg ljevičarstog protuhrvatskog jugonostalgičarskog regionskog popovanja. Vi ste prešli crtu i treba vas poslati u povijest.

Avatar Lustrirani
Lustrirani
12:27 17.10.2014.

Jovanovicu, dosta je Hrvatima vašeg srbovanja i jugoregionaliziranja

Avatar esacesdavidis
esacesdavidis
12:25 17.10.2014.

a moj jovo kakav si ti necovjek

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije