Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potvrdili autentičnost

Evo što Dinamo kaže o Šimunićevu istupu protiv Josipovića

Josip Šimunić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
16.10.2014.
u 20:27

"Josip je kao kapetan najboljeg hrvatskog kluba, igrač s više od 100 nastupa u dresu reprezentacije i jednostavno nogometni djelatnik osjetio žal zbog izjava predsjednika Josipovića o hrvatskom nogometu"

Istup Josipa Šimunića protiv predsjednika države Ive Josipovića na Facebook stranici "Potpora Josipu Šimuniću" izazvao je brojne reakcije, a oglasio se i nogometni klub Dinamo. Hrvatski prvak u svom je kratkom priopćenju odgovorio na pitanje je li Šimunićevo iznošenje političkog stava u sukobu s Kodeksom o ponašanju nogometnih djelatnika. Evo što su odgovorili:

"Mišljenja smo da Josip Šimunić nigdje u svojim izjavama nije izrazio svoj politički stav pa tako niti prekršio Kodeks o ponašanju nogometnih djelatnika. Josip je kao kapetan najboljeg hrvatskog kluba, igrač s više od 100 nastupa u dresu reprezentacije i jednostavno nogometni djelatnik osjetio žal zbog izjava predsjednika Josipovića o hrvatskom nogometu i reprezentaciji te je odlučio reagirati. Ponavljam, Josip Šimunić je putem društvene mreže objavio svoje privatno mišljenje i osobni stav na koje, kao i svatko drugi, ima pravo" – izvijestila je glasnogovornica Dinama Sandra Špičić.

>>Šimunić napao predsjednika Josipovića: Hoćete li reagirati na vrijeđanje Hrvata u Beogradu?

Komentara 125

CA
capto a parva
20:37 16.10.2014.

... Josipe imaš podršku ...

Avatar sisackiDomoljub
sisackiDomoljub
20:39 16.10.2014.

Joe uz tebe smo! Nisi sam niti ces ikada biti!

ĐE
đelek
20:43 16.10.2014.

Svaka čast Josipe!!!A Srbe treba totalno ignorirati i nespominjati u našem medijskom prostoru!!Pa tko su zaboga oni da se njima moramo baviti!!!Obićni primitivci,,hohštapleri i kompleksaši!!!Pustimo neka se bave sami sa sobom!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije