Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veliki posao

Je li moguće? Ako Bilić uspije u svojoj namjeri, navijači će ga obožavati!

Slaven Bilić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
21.03.2017.
u 16:51

- On je za mene legenda Premierlige u rangu s Frankom Lampardom, Stevenom Gerrardom koji su vrhunski, vrhunski igrači - rekao je nedavno Bilić

West Ham ove sezone ne ostvaraju ni izbliza dobre rezultate kao prethodne pa navijači i čelnici kluba žele što prije zaboraviti sezonu u kojoj su se preselili na novi stadion. Nadaju se da će do kraja prvenstva ostati u sredini ljestvice, a već su počele pripreme za sljedeću sezonu.

Čelnici kluba već neko vrijeme izjavljuju kako je klubu potrebna jedna velika zvijezda, a čini se da su ju i pronašli. Engleski mediji danas pišu kako Slaven Bilić u momčadi želi Waynea Rooneyja, napadača Manchester Uniteda te da taj transfer nije nemoguća priča.

Javna je tajna da Rooney i Mourinho nisu u nekim sjajnim odnosima, što se vidi i po minutaži engleskog nogometaša. Već ove zime skoro je došlo do rastanka, što je i portugalski stručnjak potvrdio, ali Rooney ipak nije odlučio otići u Kinu jer je smatrao da još dosta toga može ponuditi igrajući na najvišoj razini.

West Ham želi iskoristiti tu situaciju i dovesti sjajnog napadača, a Bilić će ga uskoro pokušati uvjeriti da se sprema zanimljiv projekt, u kojem bi upravo Rooney ima glavnu ulogu.

Nagađa se da bi United pristao na odštetu od 40 milijuna eura, a čekićari će napadaču ponuditi godišnju plaću od 12 milijuna eura.

- Rooney ima 31 godinu i sigurno dovoljno kvalitete i dovoljno izbora da ostane u Europi. On je za mene legenda Premierlige u rangu s Frankom Lampardom, Stevenom Gerrardom koji su vrhunski, vrhunski igrači - rekao je nedavno Bilić koji je možda već tada ima u glavi da će na ljeto pokušati dovesti igrača koji bi zasigurno bio najveća zvijezda.  Ako Bilić i čelnici kluba uspiju u svooj namjeri, navijači će zasigurno biti presretni.

>>Velika legenda Uniteda poručila Mourinhu: Dovedi Hrvata, on je rješenje za sve tvoje probleme!

Komentara 7

Avatar toxic alien
toxic alien
23:58 21.03.2017.

Postoji vrlo jak razlog zasto Rooney i Mourinho nisu u nekim sjajnim odnosima. A taj razlog lezi u cinjenici da Rooney vise nije igrac kakav je nekad bio. A razlog za West Hamovu losu sezonu lezi u lose potrosenim novcima na neadekvatne igrace u zadnjem prijelaznom roku. Ako Bilic zeli spiskati tolike novce na Rooneya, to znaci da nije nista naucio od proslog ljeta. I to bi mogla biti njegova zadnja velika greska u West Hamu.

DZ
daaa_ziher
18:04 21.03.2017.

Nema sanse da Rooney potpise za West Ham, rađe će otić u Kinu gdje ce godisnje dobit 50 milijuna više, ako se već odluči igrat za loš klub. 3 sezone u Kini i lagana penzija.

Avatar Tito Krmčina
Tito Krmčina
21:19 21.03.2017.

Ma kakvi Rooney ce potpisat za Lokomotivu!🤗

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije