Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Otac troje djece

Potresna priča legendarnog nogometaša: 'Smrt supruge me uništila, puno sam pio noću'

Rio Ferdinand
Foto: Press Association/PIXSELL
1/4
21.03.2017.
u 12:03

Potresna priča legendarnog nogometaša: 'Smrt supruge me uništila, puno sam pio noću'

Rio Ferdinand, bivši engleski reporezentativac i igrač Manchester Uniteda, otkrio je tijekom snimanja BBC-jeva dokumentarca 'Rio Ferdinand: Kako biti mama i tata' da je nakon smrti supruge Rebecce imao velikih teškoća s alkoholom. Ona je preminula prije dvije godine nakon kratke borbe s rakom.

- Otišla je prošlu noć. Moja predivna žena umrla je u snu, nakon kratke borbe s rakom. Bila je nevjerojatna žena i majka našoj djeci. Nedostajat će nam svima. Ostat će živjeti u našim sjećanjima kao putokaz i inspiracija. Hvala svima koji su bili uz nas u ovim teškim trenucima. Sad bismo željeli da poštujete našu privatnost i pustite nas da tugujemo - napisao je tada slavni stoper na službenoj stranici QPR-a, kluba za koji je igrao.

Rio i Rebecca vjenčali su se 2009. godine te su dobili troje djece. Rebecca je preminula u bolnici Royal Marsden u Londonu.

Ferdinand je u dokumentarcu otvorio dušu te je ustvrdio kako je pio jer je želio da je on umro umjesto nje.

 

- U početku sam puno pio noću. Imamo kućnu pomoćnicu koja živi s nama i kad bi ona otišla spavati ja bih usred noći otišao piti. Pio sam jako mnogo prva tri ili četiri mjeseca. No, ustao bih rano kako bih djecu odvezao u školu - kazao je i dodao da mu je čak i spremanje djece na spavanje bilo teško:

- Supruga im je spremala krevete na poseban način i kad su mi rekli da se sada osjećaju gotovo zapostavljeno pomislio sam: ‘Štogod da napravim neće biti dovoljno dobro’.

Ipak, Ferdinand je svu tugu i sve što ga je mučilo uspio prebroditi uz bliske ljude.

- Prije sam osuđivao ljude koji su počinili samoubojstvo ili pokušali to napraviti. Ali sada ih potpuno razumijem. I da nisam bio okružen dragim ljudima te da nisam imao djecu koja su me inspirirala da počnem pozitivno razmišljati tko zna što bi bilo... - ispričao je Ferdinand koji je nakon gorkog životnog iskustva ponovno sretan čovjek.

>>Slavni nogometaš prolazio kroz teško razdoblje, a onda je upoznao ovu vatrenu plavušu...

>>Rio Ferdinand: Bilić je sjajna osoba, imat će lijepu budućnost u West Hamu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije