Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVA 20. GODIŠNJICE

Ivan Rakitić u kampanji za nove adidas Predator Instinct kopačke

Rakitić
Foto: adidas
1/4
17.07.2014.
u 18:41

- Nosim adidas Predator modele već duži niz godina. Jako sam zadovoljan njihovim performansama i načinom na koji kontroliraju loptu - rekao je Rakitić.

Adidas predstavlja Predator Instinct liniju - najnovije modele legendarnih Predator kopački koje "slave" 20.godišnjicu izlaska na tržište. Kopačka, koju su proslavili igrači poput Davida Beckhama i Zinedinea Zidana, dolazi u novom dizajnu koji kombinira elemente originalne kopačke i detalje koji asociraju na "životinjski " instinkt igrača za koje je dizajnirana.

Zaštitno lice adidas Predator Instinct "Solar Blue" kopački je poznati hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić koji je komentirajući novi model izjavio:

- Nosim adidas Predator modele već duži niz godina. Jako sam zadovoljan njihovim performansama i načinom na koji kontroliraju loptu. Nove "Solar Blue" mi se posebno sviđaju, jedva čekam zaigrati u njima na Camp Nou.

Jedan od novih modela adidas Predator Instinct linije su "Revenge Instinct" kopačke koje utjelovljuju karakteristike dizajna Predator 1994., Accelerator 1998. i Mania 2002. kopački i dolaze u crvenoj, bijeloj i crnoj boji te posebna "Solar Blue" verzija koji dolazi u plavoj, crnoj i bijeloj s motivima ružičaste, a koja će biti dostupna isključivo u Intersport trgovinama. Nove modele povezuju detalji inspiriranim grabežljivcima koji koriste svoj instinkt za lov. Taj instinkt, kao i sposobnost predviđanja, dodira i vizije ključne za kontrolu igre karakterističan je za igrače koji nose Predator kopačke. "Solar Blue" nosit će uz Ivana Rakitić nogometni velikani poput Edina Džeke i Xavija Hernandeza dok će svoj Revenge Instinct na terenu pokazati Mesut Özil.

Nove tehnološke karakteristike adidas Predator Instinct kopački i dalje se odnose na kontrolu lopte. Najveća inovacija je revolucionarni konstrukcijski okvir koji obavija cijelu kopačku te osigurava izuzetnu kontrolu prianjanja, dodira i kontrole lopte čineći je idealnom za brzi dribling i nagle promjene smjera. Precizno konstruirani materijali koji uključuju i nove gel jastučiće i HybridTouch materijal, pružaju optimalnu kontrolu i udobnost, dok nove TPU potplate osiguravaju veću fleksibilnost pokreta.

>> Manchester United s Adidasom potpisao ugovor vrijedan 750 milijuna funti

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije