Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAGRADA NAVIJAČA

Rakitić dobio nagradu 'Vatrena krila' pa uručio ček za obnovu vukovarskog Vodotornja

Ivan Rakitić
Foto: Marko Mrkonjic/PIXSELL
1/10
22.03.2016.
u 20:59

- Htio sam igrati sutra i u subotu, na žalost ozljeda to ne dopušta, ali uvijek ću igrajući za reprezentaciju dati sve od sebe. Nemojte sumnjati u nas, dat ćemo sve od sebe, uložit ćemo sve što možemo kako bi u Francuskoj bili što bolji i uspješniji - poručio je Rakitić.

Klub navijača hrvatske nogometne reprezentacije "Uvijek vjerni" za najsrčanijeg reprezentativca u prošloj godini izabrao je Ivana Rakitića, kojemu je ta nagrada uručena na današnjoj svečanosti u Osijeku.

Predsjednik Klub navijača "Uvijek vjerni" Vlado Marić istaknuo je kako se navijači istinski veselimo odlasku na Europsko prvenstvo u Francusku i navijanju za Hrvatsku, a da od reprezentativaca i izbornog stožera očekuju puno.

Zahvalivši na nagradi Rakitić je istaknuo kako je primiti ovakvu nagradu od navijača vrlo poseban trenutak.

- Htio sam igrati sutra i u subotu, na žalost ozljeda to ne dopušta, ali uvijek ću igrajući za reprezentaciju dati sve od sebe. Nemojte sumnjati u nas, dat ćemo sve od sebe, uložit ćemo sve što možemo kako bi u Francuskoj bili što bolji i uspješniji -  poručio je Rakitić.

Nagradu Kluba navijača za životno djelo dobio je nekadašnji igrač i trener NK Osijek Ivica Grnja, a nagrada "Nada godine" pripala je mladoj reprezentaciji do 17 godina, za nastup na svjetskom prvenstvu u Čileu.

Svim dobitnicima nagrada čestitao je predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) Davor Šuker. Na kraju svečanosti Ivan Rakitić uručio je vukovarskom gradonačelniku Ivanu Penavi ček na iznos od 75 tisuća kuna, namijenjen obnovi vodotornja u Vukovaru.

>> Srna: U Slavoniji nam ne zvižde, a za reprezentaciju uvijek imamo snage i motiva

Komentara 18

PO
pozornik66
21:32 22.03.2016.

Bravo Ivane, dobar igrač i čovik ipo

DE
debelisef
23:24 22.03.2016.

Slusaj, ti Rikavac ! Rakitic je sigurno pravi Hrvat, kaj ti sigurno nisi. Ali decko sigurno nije upucen kaj je Bijeljina, da je to mjesto stravicnih srpskih zlocina nad muslimanima. A kaj se semafora tice, trebal ga je kupiti sam Krstajic, da ima karaktera, jer ni on nije igral nogomet po Europi za stare cavle. Rekli su stari ljudi da su bedak i dobricina dva brata - i to nije laz...

KR
kruti
23:37 22.03.2016.

uvjeren sam da će i mile kitić u novom kockastom dresu koji će mu pokloniti rakitić,zdušno bodriti hrvatsku repku na europskom prvenstvu u francuskoj, kad se već naša braća nisu uspjela po ko zna koji put kvalificirat na neku veliku nogometnu smotru

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije