Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisuje se i peticija

Mateo Kovačić u Liverpoolu za 23 milijuna eura, navijači spremaju veliki prosvjed!

Mateo Kovačić
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
15.06.2015.
u 11:32

Nekoliko uglednih britanskih medija danas je prenijelo vijest da su se klubovi usuglasili i da je dogovorena svota od 23 milijuna eura plus bonusi za ''novog Gerrarda''.

Mateo Kovačić karijeru će nastaviti u Engleskoj, točnije u Liverpoolu, iako je nekoliko puta naglasio da je sretan u Interu, a i čelnici milanskog kluba gotovo su se kleli da će hrvatski reprezentativac ostati. Čini se da je ipak sve dogovoreno i spreman je veliki transfer.

Nekoliko uglednih britanskih medija danas je prenijelo vijest da su se klubovi usuglasili i da je dogovorena svota od 23 milijuna eura plus bonusi za ''novog Gerrarda''. Najavljuje se da će ova vijest uskoro postati službena, a Mateo bi na Anfieldu trebao imati ključnu ulogu u veznom redu.

Inače, dugo ga je pratila Barcelona, ali izgleda da su ''redsi'' bili uporniji i konkretniji. Tu vijest prenijeli su i talijanski mediji, uz dodatak da se klupska odluka nije svidjela navijačima. Zbog toga planiraju organizirati veliki prosvjed zbog ovog transfera, a kako navodi Tuttosport, spremaju se doći na Interovu zabavu za kraj sezone, koja je organizirana u subotu.

Istodobno, počela se potpisivati i online peticija za ''spas Matea Kovačića'', a u trenutku pisanja ovog članka prikupljeno je više od četiri tisuće potpisa.

>>Roberto Mancini: Mateo Kovačić će ostati u Interu i postati veliki igrač

>>Mandžukić najtraženiji među kockastima: Želi ga Bilić, ali i Man. United!

Foto: Alcatel

Komentara 12

IS
istina00
12:29 15.06.2015.

sjeća li se netko - kad je kovačić prodan iz dinama u inter, pisalo se da će dinamo dobiti dio od sljedećeg transfera iz intera? točno ili...?

PG
poducavam-glupe
13:28 15.06.2015.

Koliko je nogometni klub xy platio farbanje ograde, a koliko koštaju žljebovi na krovu naplatnih kućica za naplatu karata :))) .I tako mediji sustavno budaliziraju narod, ali neće još dugo jer nema što jesti.

PG
poducavam-glupe
13:24 15.06.2015.

Koga briga koliko je neki strani klub platio nešto ? Zar je to vijest ??? Ne zanima nas to!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije