Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Super Mario

Mandžukić najtraženiji među kockastima: Želi ga Bilić, ali i Man. United!

Mario Mandžukić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
1/2
11.06.2015.
u 17:25

Mateo Kovačić: 
Liverpool je Interu ponudio 20 milijuna eura plus stopera Škrtela.

Mario Mandžukić, jedan od najtraženijih napadača Europe, naoko djeluje bezbrižno, mirno je ispijao kavicu na splitskoj rivi, kartao se s Ivicom Olićem. Naš prvi napadač uopće ne izgleda kao čovjek za kojim se otima pola nogometne Europe. Posljednji klub koji je bacio oko na njega je Manchester United. Engleski su mediji puni tekstova o tome kako Louis van Gaal želi dovesti napadača Atletica. Prekaljeni Nizozemac očito ostaje bez Robina van Persieja i Falcaa, napadač mu hitno treba.

Ljutiti Simeone

A kada se United uključi u igru, onda je ples milijuna zajamčen... Mandžukićeva proljetna statistika baš i nije za nekih 30 milijuna eura, krasi je samo gol iz jedanaesterca protiv Gibraltara. Posljednji gol u dresu Atletica zabio je 21. veljače protiv Almeire. Do tada je bio izniman, zatresao je protivničku mrežu dvadeset puta. Baš zbog tog golgeterskog posta jadao se Atleticov trener Diego Simeone.

– Ljutit sam zbog Mandžukića, on je veliki igrač i sjajan mladić. I on je pogođen što nije zabio od veljače. Očekivao sam da će zabiti više od 28 golova u sezoni, koliko ih je dao u Bayernu, ali nažalost nije uspio – rekao je Simeone.

Može Simeone žaliti za Mandžukićevim golovima, ali nije se pretrgao u želji da ga zaustavi.

Ali, nije samo Manchester United stao u red za Mandžukića, s obzirom na to da je ta vijest više tabloidna, kao ozbiljniju varijantu valja uzeti onu s Juventusom. Mandžukić je u planovima finalista Lige prvaka označen kao važan tip ode li Carlos Tevez.

Opcija s Wolfsburgom, koji je spreman izdvojiti 15 milijuna eura, nekako je najmanje objektivna, Atletico ne bi išao ispod 20 milijuna eura. Taj novac spreman je dati Milan, koji je najavio borbu za Mandžukića. Dakle, što se tiče Mandžukića, bit će to veselo ljeto, super Mario još je tražena roba na europskom nogometnom tržištu. A tko zna, Slaven Bilić zadržao se na treningu reprezentacije u dugom razgovoru s njim... Znano je da ga Bilić obožava, Mandžukić je prototip idealnog napadača, a West Ham će udovoljiti svim željama novog trenera.

Kovačeva briga

Niko Kovač dosta razgovara s Mandžukićem, svjestan je da u plesu milijuna koji se vrti oko njega mora iznaći način da mu prvi napadač bude pravi u dvoboju protiv Italije. Posljednji gol u natjecateljskim utakmicama za Hrvatsku Mandžukić je zabio prije godinu dana u dvoboju protiv Kameruna na Svjetskom prvenstvu. U ovim kvalifikacijama još uvijek nije zatresao mrežu, a Hrvatska je zabila 15 golova.

Drugi na listi željenih Kovačevih izabranika je Mateo Kovačić. Vezist Intera na meti je Liverpoola, u njemu vide spas, odnosno novi početak. Na Anfieldu su željni novih snaga, za Kovačića su spremni izdvojiti dvadesetak milijuna eura. Ta je priča u fazi cjenkanja, Liverpool je Interu uz tih dvadesetak milijuna spreman dati i iskusnog stopera Martina Škrtela. Kovačić je, kao i uvijek, smiren kada mu se spomene odlazak.

– Sada sam s reprezentacijom, to je najvažnije i samo o tome razmišljam – rekao nam je nakon treninga Kovačić.

>>Koke: Zašto bi Mandžukić otišao? Savršeno se uklapa u momčad!

Komentara 7

MA
mamunamegalo
19:53 11.06.2015.

Treba biti realan. .svaka čast na požrtvovnosti ali ako si napadač moraš zabijati. ..mislim da bi trebalo Kramarica gurnuti u vatru

RI
rikavac
18:11 11.06.2015.

hahaha mos mislit pojacanja,Cuj otimaju se za Mandzu. hahahaha

RK
Realovac.koji.mrzi.hdz.lopine
06:03 12.06.2015.

Ma još samo napišite da ga Tata zove nazad i onda su se uključili svi, sve lige 5ice i HNL. A šta ćeš, da nije bilo Tate, ne bi on nikad karijeru napravio!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije