Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AFERA

Kramarićevi suigrači orgijali i rasno vrijeđali Tajlanđanku, među njima i sin trenera Leicestera

 Tom Hopper
Nigel French/Press Association/PIXSELL
31.05.2015.
u 18:59

"U kontaktu smo s igračima i pokrenuli smo istragu. Poduzet ćemo potrebne mjere ne bi li otkrili što se dogodilo. I to je sve što ćemo reći dok istraga ne završi", poručili su iz kluba.

Trojica igrača Leicestera James Paerson (22), Tom Hopper (21) i Adam Smith (22) optuženi su da sudjelovali u orgijama s Tajlanđankom koju su pri tom vrijeđali na rasnoj osnovi.

Leicester je u ludoj završnici izborio ostanak u Premierligi nakon čega je navedeni trojac otputovao u Bangkok te se zabavljao s damom. Pri tome su sve snimali, a videa se dokopao tabloid Mirror.

Aferu su prokomentirali u klubu u kojem igra naš Andrej Kramarić:

"U kontaktu smo s igračima i pokrenuli smo istragu. Poduzet ćemo potrebne mjere ne bi li otkrili što se dogodilo. I to je sve što ćemo reći dok istraga ne završi."

Da stvar bude gora, James Paerson je sin trenera Leicestera Nigela Persona. Još se čeka kako će reagirati predsjednik Vichai Srivaddhanaprabha koji je - Tajlanđanin.

Navijači su, dakako, ogorčeni postupcima mladih nogometaša i od kluba traže da ih se riješi.

>> Andrej Kramarić ima razloga za slavlje, Leicester City ostaje u ligi!

Komentara 3

MA
Majur
19:56 31.05.2015.

Nije to prvi put da engleski nogometaši na takav način "slave"..... ali ipak su oni civilizirani narod...

VK
vječni krojf
10:39 01.06.2015.

Kramaric je samo clan tog kluba.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije