Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ MURSKE SOBOTE

Igrači gledali Otvoreno i smijali se gazdi Mamiću

Gordon Schildenfeld
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
04.07.2015.
u 09:06

Domaći su im prevodili a strani su se igrači uglavnom grčili od smijeha. Dojam je da se nitko u taboru plavih nije previše uzbuđivao.

Dramatičan dan u kojem su pretresane kuće Zdravka i Zorana Mamića, sve njihove nekretnine ne bi li se našli nekakvi inkriminirajući dokumenti, u Sloveniji je trajao jako dugo. Nakon što su svi ispalili verbalnu municiju iz svojih verbalnih oružja, oni s pozicije vlasti, ali i Zdravko Mamić (Zoran ni riječ nije rekao niti namjerava, sve je prepustio odvjetnicima), u predvorju hotela u Moravskim Toplicama bilo je itekako zanimljivo.

Dok je još trajalo nadmudrivanje Mamića i ministra Ostojića u TV emisiji, svi su se igrači okupili oko nekoliko prijenosnih računala i gledali. Ne samo domaći dečki koji su razumjeli o čemu se govori nego i svi stranci. Domaći su im prevodili a strani su se igrači uglavnom grčili od smijeha. Dojam je da se nitko u taboru plavih nije previše uzbuđivao. Najviše je bilo čuđenja zbog postupka policije. Nikome nije bilo jasno zašto policija nije pričekala povratak Dinama (nedjelja navečer) u Zagreb. Zašto se dopustilo braći Mamić da dobiju četiri-pet dana da se pripreme. Pa čak i da utječu na svjedoke ako im to treba, umjesto da im, ako su već toliko sumnjivi, policija u šest ujutro dođe na vrata, privede ih i tako dobrim dijelom onemogući u pripremi. Na mobitele braće Mamić stizale su razne poruke, zvali su prijatelji i davali im podršku, ali se i šalili na njihov račun. Tako je jedna poruka glasila: "Ma nije ti to ništa, ljeto, zima, pa ljeto, zima i vani si.

Kad je Zdravko nešto dobacio jednom svom prijatelju, on mu je odgovorio: – Kad te 'ćornu', tražit ćeš me da ti donesem nešto za jesti. Pa su im poručivali da će ih čekati glazba na granici kad ih budu privodili, pa da jave na koji će granični prijelaz, kako bi direktor maksimirskog stadiona mogao podići montažne tribine.

>>Vrbanović pred sucem, izdaje li se europski uhidbeni nalog za braću Mamić?

>>Mamić: Lažove, sudit će ti hrvatski narod! Ostojić: Ne želim slušati ovakve baljezgarije

>>Mamići ostaju u Sloveniji! USKOK objavio detalje istrage, evo za što ih se sve tereti

>>Došao je trenutak da vidimo je li Mamić za pravosuđe mali miš

>>Mamić: Prezirem kriminalce i ljude koji ne plaćaju porez

Ključne riječi

Komentara 97

Avatar jebb
jebb
10:23 04.07.2015.

Partija je u prvom tromjesecju ove godine (opet) posudila skoro 3 milijarde eura. Da li se itko zapitao kako ce ti novci biti potroseni? Tko ce ih vratiti? Normalno, rezimski mediji su tu pricu sklonili iza ove zavjese i sage o braci Mamic. U Hrvatskoj su sume tako guste da se ni drvece ne moze vidjeti...

ST
stefj
10:22 04.07.2015.

He, he, evo sprega medija, politike i sudstva. Jako se lijepo vidi kako sudstvo prati politiku, te je u službi politike, a sada svjedočimo kako se za iste stvari koriste mediji. Tekst još kako tako, ali naslov je očiti primjer. Odmah se vidi tko je postavio urednika...

IN
Ineboimorejeplavo
09:44 04.07.2015.

A evo nam i junacija, samo su nam jos njegove lazi falile. Kasnije ce izaci clanak od dasovica, pa malo opet flek ili flak, pa ju acimpa tako redom ali jadnici neznaju da tika taka radi bez stajanja, izbori dolaze a oni izbora puno nemaju, hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije