Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV USPJEH

Hrvatska je dokazala da je istinska nogometna sila!

Modrić
Foto: Reuters
1/7
19.04.2017.
u 22:35

Parove ćemo doznati u petak kada je na rasporedu ždrijeb. Prve utakmice igraju se 2. i 3. svibnja, a uzvrati su tjedan dana kasnije.

Hrvatska je večeras još jednom dokazala da ima nogometaše koji spadaju u vrh svjetskog nogometa. Naime, imat ćemo predstavnika u sva četiri polufinalista Lige prvaka. To je uspjeh kakvim se može pohvaliti još samo Brazil, nogometna supersila i država od 200 milijuna stanovnika. A budući da imamo predstavnika u sva četiri polufinala, imat ćemo i osvajača Lige prvaka.

Sinoć su plasman među četiri najbolje momčadi izborile dvije madridske momčadi. Real ne može prvu postavu zamisliti bez Luke Modrića, a tu je i Mateo Kovačić koji dobiva sve više prilike kod Zinedinea Zidanea. Dalje je prošao i Atletico čiji dres nosi Šime Vrsaljko. 25-godišnji Zadranin je ozlijeđen, no prijavljen je za drugi krug LP-a i već je nastupio pa će mu se pisati naslov ako njegov klub ode do kraja.

Večeras je dalje prošao i Juventus koji je izbacio Barcelonu. Za staru damu nastupa neumorni Mario Mandžukić, a tu je i ozlijeđeni Marko Pjaca koji ove sezone zbog ozljede više neće igrati, no i on je nastupio u Ligi prvaka. Četvrti klub je Monaco na čijim je vratima već pet godina sigurni Danijel Subašić.

Parove ćemo doznati u petak kada je na rasporedu ždrijeb. Prve utakmice igraju se 2. i 3. svibnja, a uzvrati su tjedan dana kasnije. Bit će ih poseban užitak pratiti s našim  igračima u glavnim ulogama. Hrvati tako nastavljaju sjajnu tradiciju jer od 2013. godine imamo osvajača Lige prvaka.

Hrvati tako nastavljaju sjajnu tradiciju jer 

Polufinale Lige prvaka:

Real Madrid (Luka Modrić, Mateo Kovačić)
Juventus (Mario Mandžukić, Marko Pjaca)
Monaco (Danijel Subašić)
Atletico Madrid (Šime Vrsaljko)

>> Dinamo više nije pod nadzorom Uefe: Evo koliko su modri zaradili i potrošili u 2016.!

Komentara 23

PI
pinkec
23:09 19.04.2017.

Bravo dečki! Vatreni, svjetska ste klasa!

ER
EroK
23:16 19.04.2017.

Neka pati, koga smeta, Hrvati su klasa svijeta!

DU
Deleted user
22:55 19.04.2017.

Kako ono ide hns ........ nogomet ste ......! bravo svastičari bravo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije