Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka

Hrvati sude na ogledu Chelsea i Schalkea, uskočili umjesto srbijanskih sudaca

Ivan Bebek
Foto: Reuters (Ilustracija)
16.09.2014.
u 11:02

Uefa je promijenila odluku nakon teškoća s vizama srbijanskih arbitara.

Hrvatski sudac Ivan Bebek i njegovi pomoćnici Tomislav Petrović, Miro Grgić, Ante Vučemilović i Goran Gabrilo već u prvom kolu Lige prvaka dijelit će pravdu u Londonu na susretu Chelsea i Schalkea u srijedu.

Prilika im se neočekivano pružila nakon što je isprva za taj susret delegiran srbijanski sudac Milorad Mažić sa svojim pomoćnicima. No, Uefa je promijenila odluku nakon teškoća s vizama srbijanskih arbitara. Naime, putovnice su im se zagubile u Varšavi gdje su trebali dobiti vizu za Veliku Britaniju.

>>Bebek prvi naš sudac u proljeću Lige prvaka

Foto: Reuters/PIXSELL

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije