Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE SPOT

Hajduk predstavio reklamu: Hoće li atraktivna Marija biti nova Ana Sasso?

Marija Milić Pipi
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/11
08.04.2015.
u 13:49

– Ideja je bila da se referiram na staru, prepoznatljivu reklamu za Pipi s Anom Sasso u glavnoj ulozi i da je spojim s Hajdukom te da bude simpatična i navijačima – rekao je redatelj spota Milan Latković.

Hajduk je predstavio prvu reklamu za Pipi Hajduk limunadu, što je nastavak suradnje s tvrtkom Dalmacijavino. Spot je snimljen prošle godine na Bačvicama, a glumci su igrači Hajduka Dante Stipica, Nikola Vlašić i Sandro Gotal. Tu je i bivši ljubimac Torcide Jean Kouassi te atraktivna Marija Milić.

– Potaknuti vrhunskim rezultatima koje smo u ovih 12 mjeseci ostvarili s osvježavajućim pićem Pipi Hajduk limunada, a to je 500.00 kuna izravne dobiti Hajduku, odlučili smo napraviti jedan iskorak, a to je reklamni spot koji je klub producirao – rekao je direktor marketinga Hajduka Aljoša Bašić za Hajduk.hr.

Redatelj spota je Milan Latković koji je hrvatskoj publici poznat po spotovima grupe "Dječaci".

– Ideja je bila da se referiram na staru, prepoznatljivu reklamu za Pipi s Anom Sasso u glavnoj ulozi  i da je spojim s Hajdukom te da bude simpatična i navijačima – rekao je Latković.

>> Nikola Vlašić potpisao novi ugovor, ostaje u Hajduku do ljeta 2017.

Komentara 23

PH
Pravi-Hrvat
14:33 08.04.2015.

Bekrija je već napisao ono što će većini prvo pasti na pamet ;-) A ja ću dodati da je simpa reklama i da Dalmacijavinu i Hajduku želim dugo (i vruće) ljeto

ZA
zaninu5
14:27 08.04.2015.

ni do koljena staroj reklami....

Avatar Bekrija
Bekrija
14:03 08.04.2015.

Fali malo veća sisa! :)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije