Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BAYERN - UNITED

Guardiola: Mandžo nas je spašavao, Helmer: On mora igrati

Mario Mandžukić
NPH/Pixsell
08.04.2014.
u 13:41

- Mandžukić je naš opasni strijelac. Ponekad nam nije išlo u ligi i njegovi su nas golovi spasili - rekao je Guardiola.

Bayern u srijedu dočekuje Manchester United u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka. Bavarci imaju 1:1, a Pep Guardiola nije želio otkriti hoće li od prve minute krenuti s Marijom Mandžukićem koji je u prvoj utakmici ušao s klupe i asistirao za gol.

- Imam još dvije-tri dvojbe - rekao je Pep Guardiola, ali naglasio:

- Znam kako moramo igrati, puno bolje napadati nego u Manchesteru.

O poziciji Phillipa Lahma odlučit će, kažu, treninzi, a na pitanje hoće li Mandžukić igrati, Guardiola je rekao:

- On je naš opasni strijelac. Ponekad nam nije išlo u ligi i njegovi su nas golovi spasili.

Očigledno, bio je to odgovor bez odgovora, iz kojega nismo doznali hoće li Mandžo početi sutra navečer na Allianz Areni.

- Manchester čeka slobodne udarce i kornere, čekaju našu pogrešku i zato moramo igrati inteligentno. Nećemo 90 minuta napadati nego ćemo pokušati dominirati i napadati bolje.

Poraz od Augsburga nazvao je posve nevažnim:

- Nisam ovdje da preskočim Juppa, nije važno završiti Bundesligu bez poraza i postići što više pogodaka. Nisam zato ovdje. Ovdje sam osvojiti Bundesligu i Ligu prvaka - zaključio je Guardiola.

Helmer: Mandžo mora igrati

Oglasio se i Thomas Helmer, dugogodišnji branič Bayerna koji smatra da Mandžukić treba dobiti prednost ispred Thomasa Müllera koji je počeo u prvoj utakmici.

- Müller je gubio bitku sa snažnim braničima Uniteda što je Guardiola kasnije ispravio. Mandžukić je za ovu utakmicu svakako prikladniji izbor.

Komentara 1

MI
mirko0410
10:09 09.04.2014.

...-Robben, Muller, Ribery-Mandžukić kao lani kod Jupa mada se bojim da će Mandžo danas opet spašavati Pepa jer u sredini nema Martineza i Schweinsteigera. Biti će teško 55-45 za Bayern.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije