Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMJENE NA KLUPI

Zoran Vulić napustio Split, novi trener je Goran Sablić

Zoran Vulić
Foto: Miranda Cikotić/Pixsell
1/6
30.09.2015.
u 16:26

– Došlo je do zasićenja i odlučio sam otići. Nadam se da će Split izboriti mjesto u Europi jer to zaslužuje, a ja im to od svega srca želim. Bit ću najveći navijač Splita – rekao je Vulić

Zoran Vulić više nije trener Splita. Crveni s Parka mladeži sporazumno su raskinuli ugovor s Vulićem, a novi je trener Goran Sablić.

Iz Splita napominju da je rastanak s Vulićem prošao u prijateljskom ozračju.

– Zahvaljujem svima u klubu koji su mi još jednom pružili priliku da budem trener Splita. Jednostavno, se zadnjih mjesec dana nakupilo dosta toga u meni, to nisam bio ja, došlo je do zasićenja i odlučio sam otići. Još jednom hvala klubu na ukazanom povjerenju, nadam se da će izboriti mjesto u Europi jer to zaslužuju, a ja im to od svega srca želim. Bit ću najveći navijač Splita – rekao je Vulić i dodao:

– Mogu biti ponosan na sve što smo napravili, od finala Hrvatskog kupa, pa do ovih rezultata na početku sezone koji su nam osigurali mjesto među četiri najbolje ekipe. Uvjeren sam da ova momčad može biti još bolja, a novom treneru želim da ispuni ciljeve te da pomogne Slavenu i Jozi Žužulu koji se maksimalno daju za ovaj klub.

>> Vulić: Ne razmišljam o izborničkoj funkciji, fokusiran sam na Split

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
16:43 30.09.2015.

Šta mu nisu javili da je Čačič izabran ?

Avatar josip.prelcec.58
josip.prelcec.58
18:04 30.09.2015.

Moj Vuliću svoj si zadatak ispunio samo u jednom nisi trebao si još Dinamo da pobjediš i još više Hajduk da približiš ali brate nejde.Što ti misliš da smo mi dijeca da ne znamo što ti je bio zadatak.Vi jedino igrate i napalite se na Dinamo.Toliko veliki tener i kandidat za izbornika a vidi gdje si sada proziran si i naivan ko ona stvar.Ne vrijedi gubiti vrijeme na ovake ljude u stvari zgubidane koj imaju jedan jedini cilj trenirati Hajduk,makar ga više puta nogirali ist si kao Krunek ali s razlikom od tebe on ima bar neke rezultate osvojena prvenstva,kup itd a ti gdjesi lutaš po svemiru i prodaješ mu.a....

SA
samoborka
18:15 30.09.2015.

Kako je krenulo i koliki su se do sada vec izredali, uskoro cu i ja postati trener Hajduka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije