Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OGLASIO SE

Gerrard Pique se čudi jedanaestercu na Luki Modriću: 'I što sad?'

Luka Modrić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
21.03.2016.
u 08:45

Najstrožu kaznu za Real izborio je naš Luka Modrić. No, branič Barcelone Gerrard Pique očito smatra da je kraljevskom klubu jedanaesterac poklonjen.

Real Madrid sinoć je s 4:0 svladao Sevillu, a mogao je zabiti i peti gol da je Cristiano Ronaldo u 58. minuti iskoristio jedanaesterac.

Najstrožu kaznu za Real izborio je naš Luka Modrić. No, branič Barcelone Gerrard Pique očito smatra da je kraljevskom klubu jedanaesterac poklonjen. Kako pišu španjolski mediji, Pique je na Twitteru napisao "i što sada?" u trenutku kada je sudac Estrada Fernández pokazao na bijelu točku. Pogledajte sponu situaciju i prosudite je li Pique u pravu.

>> Real Madrid nanio Sevilli težak poraz, Ronaldo u lovu na Zlatnu kopačku

Komentara 3

KR
kruti4
09:52 21.03.2016.

lijevom nogom ga ipak potčkaljil,čisti penal

ĆA
ćaćaća
11:01 21.03.2016.

ovaj ronaldo je bolesni narcisoid...

KT
komen_tar
17:20 21.03.2016.

Sta se Shakira javlja kad ga nitko nista nije pitao??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije