Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna utakmica

Futsal Dinamo u Ciboni priprema spektakl protiv Skandinavaca, prihod ide za Vukovar!

Futsal Dinamo
Marko Lukunic/PIXSELL
17.12.2014.
u 14:07

Ulaznice za utakmicu po cijeni od 40 kuna možete nabaviti od danas, u KND BBB na adresi Ilica 37 od 10 - 20 sati, osim subote kada prodaja traje od 10 – 15 sati.

Nakon osvajanja prvog trofeja u povijesti kluba, Futsal Dinamo će 29. prosinca u Draženovom domu odigrati humanitarnu utakmicu protiv ekipe Nordic Stars – sastavljene od najboljih igrača futsala iz Švedske, Danske, Norveške i Finske. Događanje kreće već u 19 sati, a sama utakmica počinje u 21 sat. Sav prihod od ulaznica bit će darovan udruzi Sv. Vinka Paulskog iz Vukovara koja pomaže sugrađanima slabijeg imovinskog statusa i obiteljima s više djece.

U predigri ogleda sa Skandinavcima koje se, obzirom da dolaze sa samog sjevera Europe, naziva i Momčadi Djeda Božićnjaka, sastat će se mlađe selekcije Futsal Dinama i momčadi vukovarskih klubova Radničkog i Vukovara '91. Susreti počinju od 19.30 sati. Ističemo kako će se u Draženovom domu ovom prilikom održati poseban program i prigodna prodaja suvenira, također u humanitarne svrhe.

„Božić je i vrijeme je darivanja. Zato smo se kao članski klub koji brine o zajednici u kojoj živi, uz posebnu odgovornost prema Vukovaru kao gradu heroju, odlučili da je ovo idealna prilika za svakog našeg člana i navijača da se iskaže dobrim djelom. Nadamo se da će nas i ovaj puta, kao i cijele jeseni, navijači glasno bodriti s tribina protiv izuzetno kvalitetnih protivnika koje s klupe vodi naš proslavljeni trener Mićo Martić. Pozivamo sve naše članove i navijače da nas podrže, kako bi svi zajedno uživali u vrhunskom futsalu i pritom skupili sredstva za pomoć onima kojima je to doista potrebno“, izjavio je napadač Futsal Dinama Tomo Šokota.

Ulaznice za utakmicu po cijeni od 40 kuna možete nabaviti od danas, u KND BBB na adresi Ilica 37 od 10 - 20 sati, osim subote kada prodaja traje od 10 – 15 sati. Nedjeljom i praznikom prodaje nema. Interes za ovu utakmicu iznimno je velik te iz kluba preporučaju svim članovima i navijačima da požure po svoje ulaznice. Sav prihod od ulaznica ide u humanitarne svrhe.

>>Futsal Dinamo iznenadio Alumnus i osvojio prvi naslov

Komentara 12

TO
Toma2
15:02 17.12.2014.

Bravo dečki. Vidimo se u Ciboni!

Avatar Bekrija
Bekrija
16:17 17.12.2014.

Dinamo stječe ugled u svijetu dok ga mamićev rasipa po Balkanu. Idemo Dinamo pokažimo humanost, nek svi vide tko je gazda u gradu i zajedno uz najbolje navijače na svijetu napravimo spektakl o kojem će svi pričat. Zagreb, Dinamo, BBB

DI
diskasting
08:11 18.12.2014.

Plačite mamićevci plačite vidim neki neznaju niti čitati gdje samo nađe takve plačenike?? Ajmo dinamo samo naprijed vidimo se u ciboni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije