Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Viole već našle zamjenu

Fiorentina pristala prodati Nikolu Kalinića koji će u Tianjinu godišnje zarađivati deset milijuna eura

Nikola Kalinić
Foto: Reuters/PIXSELL
1/8
18.01.2017.
u 08:17

Fiorentina je već pronašla i zamjenu za Kalinića. Viole bi u napadu trebao predvoditi Eintrachtov napadač Haris Seferović

Fiorentina je dogovorila transfer Nikole Kalinića u Tianjin Quanjian, tvrde talijanski mediji. Trener kineske momčadi Fabio Cannavaro došao je u Italiju kako bi završio posao.

Vlasnici Tianjin Quanjian ponudili su 40 milijuna eura koju je Fiorentinin vlasnik Della Vallea prihvatio. Kalinić je navodno već ranije pristao na transfer koji mu jamči deset milijuna eura godišnje.

Talijani dodaju da je Fiorentina već pronašla i zamjenu za Kalinića. Viole bi u napadu trebao predvoditi Eintrachtov napadač Haris Seferović.

>>Hrvat zabija kao na traci, uspoređuju ga s Ibrahimovićem, no hoće li to zainteresirati izbornika Čačića?

Komentara 8

DJ
djobu68
08:44 18.01.2017.

Ovo moram nazdraviti da tog mekusca vise necu morati gledati u repki. Rekao sam poslije eura ( kad su svi poltroni novinari govorili da se za njega zanima pola Europe) da je njegova destinacija Kina. Fiorentina je napravila super posao!

DU
Deleted user
08:49 18.01.2017.

Momak je u godinama kada zna da neće igrati u Real Madridu. Treba misliti na kraj karijere.

TA
tarzan
08:34 18.01.2017.

Šteta što ode, razvio se zadnjih godina u vrsnog napadača, šteta i za reprezentaciju, vjerovatno više neće igrati ulogu u njoj. Nije dovoljno što FIFA i UEFA upropaštavaju nogomet sad se i Kina uključila u tu akciju sa svojim nemoralnim ponudama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije