Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 115
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE DOBRO

Fernandesu pukla kost, ide na operaciju!

Dinamo Split
Ivo Cagalj/PIXSELL
16.04.2014.
u 21:50

- Fernandesu je puknula fibula. Ne možemo pobjeći od ovakvih stvari, ali što je tu je. Moramo gledati dalje, a ja se samo nadam da ćemo uspjeti završiti sezonu jer ove su ozljede stvarno prešle svaku granicu - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

Ofenzivcu Dinama Junioru Fernandesu na utakmici sa Splitom puknula je fibula (lisna kost). Čileanac se vratio u Zagreb i već večeras će biti operiran.

- Fernandesu je puknula fibula. Ne možemo pobjeći od ovakvih stvari, ali što je tu je. Moramo gledati dalje, a ja se samo nadam da ćemo uspjeti završiti sezonu jer ove su ozljede stvarno prešle svaku granicu - rekao je trener Dinama Zoran Mamić nakon utakmice.

Podsjetimo, Fernandes je nastradao u 54. minuti utakmice kada je pobjegao Rugaševiću koji ga je dohvatio s leđa.

>> Dinamo slavio 3:0, Čop zabio dva, Fernandesa odvezla hitna

Komentara 7

Avatar mlijeko
mlijeko
22:50 16.04.2014.

Bebek mu za takav prekršaj da žuti karton. .. i Bebek bi sudio ligu prvaka. Dozvolio je tijekom utakmice niz "prljavih" prekršaja. Ovaj Rugašević je već u prvom trebao dobiti još najmanje dva žuta. Možda je ovo napravio i poo zadatku na najboljem igraču Dinama. Ali nije on oštetio samo Dinamo. Zahvaljujući Dinamu i njihovim bodovima imamo tri predstavnika u ligi za Evropu, inače bi imali dva. Split uništi Dinamovog najboljeg igrača a Dinamo mu omogućava da ide u Evropu. Eto dokle je dovela netrepeljivost i pumpanje nvinara preko novina prema Dinamu. Očekujem da će Fernandes biti kažnjen kao i Mamić, a Rugaševiću će se diviti kao i onom starcu što je na Poljudu napao Mamića. Sramota za Split i splićane..

DU
Deleted user
22:28 16.04.2014.

Dozivotni izgon iz nogometa za rugasevica i rnk split u cetvrtu ligu !

Avatar mohito
mohito
22:02 16.04.2014.

covjece, to je ista ozljeda kao kod dudua - dakle minimun 6-8 mjeseci prije neg ce smjet igrat - fernandesu su splicani unistili karijeru jer pitanje dal ce vise ikad bit ono sta je bio…ovog rugasevica treba dozivotno udaljit iz nogometa i sporta opcenito - ali slaba je to utjeha….

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije