Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi igrač Rijeke

Evo kakvi su prvi dojmovi rumunjskog Messija te što kaže o Dumitruu Mituu

Florentin Matei
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/2
03.02.2016.
u 16:50

Mislim da možemo osvojiti naslov prvaka i igrati Ligu prvaka, rekao je Matei.

Florentin Matei u utorak je potpisao ugovor za Rijeku, a u srijedu je predstavljen riječkim navijačima tijekom poluvremena utakmice protiv Rudara iz Velenja.

- Prvi dojam je jako dobar. Mislim da možemo osvojiti naslov prvaka i igrati Ligu prvaka, rekao je Matei za službenu stranicu Rijeke.

Svi u klubu očekuju da će Matei, kojeg neki zovu rumunjskim Messijem, ostaviti dubok trag poput sunarodnjaka Dumitrua Mitua. On je u sezoni 2004./2005. predvodio Rijeku do prvog trofeja u samostalnoj Hrvatskoj. Osvojen je Kup, a Mitu je postigao i pogodak u finalu na Poljudu.

- Sjećam se Mitua kao igrača. On je igrao u Steaui dok sam bio dijete - rekao je Matei.

Ivan Mance, zamjenik sportskog direktora, Rumunju je poželio dobrodošlicu i naglasio da su pregovori oko njegova dolaska dugo trajali.

- Drago nam je što je Florentin naš novi igrač - ustvrdio je Mance.

>>Rijekina 'petarda' slovenskom Rudaru, predstavljen Rumunj Matei

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije