Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 162
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problematičan lik

Klub više nije želio trpjeti njegove incidente: Spahić dobio otkaz u Bayeru!

Emir Spahić i Mario Mandžukić
DPA/PIXSELL
12.04.2015.
u 15:38

Spahić je tijekom cijele karijere bio problematičan, ovo mu je samo jedan u nizu incidenata. Stoga ne treba čuditi reakcija Bayera kojemu je, očito, prekipjelo

Emir Spahić više nije član Bayera iz Leverkusena, objavio je klub na svojim stranicama. BiH reprezentativac imao je ugovor s klubom do 2016. godine, ali 'apotekari' su ga odlučili raskinuti zbog nedavnog incidenta kada se potukao sa zaštitarom, zbog čega je pod istragom policije.

"Emir je jedan od nas", napisali su jučer transparent podrške navijači Bayera na susretu protiv Mainza, ali kapetan Simon Rolfes je kontrirao:

- I redar je jedan od nas, ova pobjeda je i za njega.

Podsjetimo, Spahić je tijekom cijele karijere bio problematičan, ovo mu je samo jedan u nizu incidenata. Stoga ne treba čuditi reakcija Bayera kojemu je, očito, prekipjelo. Još uvijek nisu poznati detalji raskida te hoće li mu klub platiti nekakvu nadoknadu za raskid ugovora.

>>Emir Spahić pod istragom policije, Bayer Leverkusen sprema raskid ugovora!

>>Emir Spahić sklon je incidentima, a evo koji su najpoznatiji

Komentara 7

Avatar jebb
jebb
18:54 12.04.2015.

Dobro je da nije izvuk'o cakiju, moglo je biti svasta.

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
20:07 12.04.2015.

velika seljacina

LA
lakočemo
18:57 12.04.2015.

eeeeee moj spahiću što ti je to trebalo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije