Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'MALO IZGUBLJEN'

Eduardo: U Brazilu se osjećam kao stranac

Eduardo da Silva
Foto: Flamengo
11.09.2014.
u 12:07

– Osjećam se kao stranac. Drugačiji je promet, trgovine... Još uvijek se nisam naviknuo. Otišao sam u Hrvatsku i tamo imao život. Sada sam se vratio, ali u je Europi drukčije. Malo sam izgubljen – rekao je Eduardo.

Bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva kaže da se još nije naviknuo na život u Brazilu. Eduardo je kao 16-godišnjak došao u Dinamo nakon čega je napravio veliku karijeru u Europi. Ovo ljeto vratio se u rodnu zemlju, igra za Flamengo, no još se ne osjeća kao kod kuće.

– Ovdje sam rođen, ali se još uvijek navikavam na život. Proveo sam 15 godina u Europi i moj mentalitet se promijenio. Kad izađem van, vidim razliku – rekao je Eduardo za stranicu Fife.

– Osjećam se kao stranac. Drukčiji je promet, trgovine... Još se nisam naviknuo. Otišao sam u Hrvatsku i ondje imao život. Sada sam se vratio, ali je u Europi drukčije. Malo sam izgubljen – rekao je Eduardo.

>> Dudu: Hladnokrvan sam pred golom, a navijači me motiviraju

Ključne riječi

Komentara 2

CI
CICIBAN99
13:11 11.09.2014.

vratio se sapuno para pa mu neobicno

BI
billynik
17:55 11.09.2014.

A u Hrvatskoj si mnoga vrata zatvorio, što ti baš i nije trebalo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije