Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODRADIO PRVI TRENING

Dražen Besek novi je trener Osijeka

Dražen Besek
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
1/8
14.06.2015.
u 12:41

- Svi u Osijeku su željni dobrih rezultata. Ne bih se vraćao na prošlu sezonu. Došao sam ovdje graditi mostove i s navijačima napraviti pozitivnu stvar - rekao je Besek.

Dražen Besek novi je trener Osijeka. Vodstvo osječkog kluba proteklih je dana najavljivalo veliko trenersko ime i danas predstavilo Beseka koji je odradio i prvi trening s momčadi.

- Svi u Osijeku su željni dobrih rezultata. Ne bih se vraćao na prošlu sezonu. Došao sam ovdje graditi mostove i s navijačima napraviti pozitivnu stvar - rekao je Besek.

Besek je u karijeri trenirao Čakovec, Slaven Belupo, Varteks i Zagreb, dok je u inozemstvu vodio slovensku Dravu te četiri kineska kluba. Posljednji aganžman bio mu je u Tianjin Songjiangu.

Inače, prvi izbor Osijeka bio je njemački trener Josef Zinnbauer koji je prošle godine vodio drugu momčad HSV-a, ali njemački klub nije htio raskinuti ugovor s njim.

>> Osječani najavljuju bombu: "Dolazi trener čije će vas ime izuti iz cipela"

Komentara 2

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
13:21 14.06.2015.

prije dva dana naslov da ce nas izuti iz cipela ime novog trenera, a sva sreca pa sam bos... po naslovu mislio sam da dovode kloppa ili zorana mamica :-D sve u svemu naprijed osijek

Avatar Cro-Wolf
Cro-Wolf
13:18 14.06.2015.

aranzman ili aganzman pitanje je sad....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije