Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZOČARANI IGRAČI

'Ispričavamo se navijačima, znamo da smo podbacili'

Hrvatska nogometna reprezentacija
Igor Kralj/PIXSELL
06.09.2015.
u 20:23

'Moramo biti realni i veliki u porazu kao i u pobjedi, bili su bolji od nas, više su željeli pobjedu.'

Norveška je pobijedila 2:0 u osmom kolu kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj i Hrvatska sad više ne ovisi o sebi samoj po pitanju direktnog plasmana na natjecanje, što naši reprezentativci vide kao razočaranje, što i jest.

- Razočaran sam, teški su ovo trenuci, ali ne smijemo se predati - rekao je Ivan Perišić i nastavio:

- Moramo biti realni i veliki u porazu kao i u pobjedi, bili su bolji od nas, više su željeli pobjedu. Imali smo neke šanse i nismo ih iskoristili opet, kao ni protiv Azerbajdžana. Sad nam je teška situacija i ako nešto želimo, moramo promijeniti igru i dati sve od sebe, osvojiti preostalih šest bodova i nadati se da će se poklopiti drugi rezultati pa da izbjegnemo dodatne kvalifikacije.

Domagoj Vida ne bježi od kamera HRT-a ni u ovakvim trenucima pa je ponovno spremno stao pred njih i rekao što misli o ovom porazu, kao što je rekao i nakon remija protiv Azerbajdžana.

- Ispričavamo se navijačima, znamo da smo podbacili. Bili smo sigurni da ćemo osvojiti svih šest bodova, ali glava gore, dvije utakmice još imamo - kazao je Vida i čestitao protivniku te priznao da su bili bolji.

>> Kovač: Zašto se ne bacamo na glavu? Pitajte igrače!

>> Pogledajte kako je Darijo Srna odletio u prazno kod gola Norveške!

>> Norveška svladala blijedu Hrvatsku

Komentara 58

VT
veliki tamburaš
20:29 06.09.2015.

Sramite se i takvi kao večeras niste dostojni nositi sveti dres za koji su ljudi život davali.

SA
sarajupu
20:31 06.09.2015.

Sve ste uprskali.

PA
pajokola1
20:34 06.09.2015.

Ajmo sad ,nemojte se ispričavati nego svaki od igrača da izvuče novčanik i da mi plati po 100eura što ste mi ovo priuštili,a ti Niko 200e,ebite se...ja radim za minimalac i sekiram se zbog vas...ebite se još jednom!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije