Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEUGODNO

Pogledajte kako je Darijo Srna odletio u prazno kod gola Norveške!

Darijo Srna
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
06.09.2015.
u 19:29

Lažnjakom se oslobodio našeg kapetana i zabio

Darijo Srna sanjat će norveškog reprezentativca Joa Ingea Bergeta jer lažnjaci kojima ga je u dva navrata poslao prazno i potom zakucao loptu oba puta u bliži kut Danijela Subašića bili su za njega poprilično neugodni.

Iz razloga što je tako predriblan, a posebno iz razloga što je nakon toga pao vodeći pogodak Norvežana, a potom i još jedan, u utakmici bitnom za rasplet skupine H kvalifikacija za Europsko prvenstvo 2016. godine u Francuskoj.

Nesreća za kapetana hrvatske nogometne reprezentacije je i u tome što napad prije prvog pogotka Ivan Rakitić i Mario Mandžukić nisu iskoristili savršen centaršut s desne strane, koji je stigao kao na pladnju, ali prvo Raketa promašuje loptu, a Mandžu je to iznenadilo i nije reagirao kako bi inače.

Odmah napad poslije uslijedila je kazna, u kojoj naš kapetan nije krivo reagirao, osim što je možda malo zakasnio s reakcijom i dopustio da Bergett ostane sam i s dovoljno prostora da napravi taj hvalevrijedan dribling. Više se u toj priči ima za zamjeriti Danijelu Subašiću, koji je morao čuvati bliži kut svog gola, a ne otići u dalji, koji je bilo mnogo teže za pogoditi.

Kod drugog se ponovno oslobodio Srne lažnjakom i zabio u bliži kut, ali nakon što se lopta odbila od Vedrana Ćorluka.

>> Ovo je najteži kvalifikacijski ciklus koji je Hrvatska ikada odigrala

Komentara 62

ZI
ziko555
19:38 06.09.2015.

Prvi put Dario donio ćevape al zaboravio ajvar, pa ga ovaj opet poslo.

BI
Bilstein
19:32 06.09.2015.

bolje bi moja pokojna baba igrala od ovog srne. covjek se vuce po terenu kao prebijena macka.

MI
miro229
19:42 06.09.2015.

Bravo Srna! Ti i Kovač 12. igrač Norveške!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije