Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNA VIJEST

Dogovor je postignut, Ivan Rakitić od sljedeće sezone u Barceloni!

rakitić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
09.06.2014.
u 22:33

Riječ je o nešto manje od dvadeset milijuna eura, ali detalji još uvijek nisu poznati.

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić postao je novi nogometaš Barcelone! Dogovor je kompletiran, barem tako tvrde Mundo Deportivo i Sport, mediji bliski katalonskom nogometnom velikanu.

Rakitić nije osobno sudjelovao u finaliziranju transfera, ali u Sevillu su došli Barcelonin sportski direktor Andoni Zubizarreta i financijski direktor Javier Faus, koji su se sastali s predsjednikom kluba iz Andaluzije Joseom Castrom i sportskim direktorom Ramonom Rodriguezom 'Monchijem' te završili posao na kojem se radi posljednjih mjeseci.

Riječ je o nešto manje od dvadeset milijuna eura, ali detalji još uvijek nisu poznati. Zna se tek da je Sevilla tražila dvadeset, Barcelona nije bila spremna ponuditi više od 18 milijuna i veznjaka Denisa Suareza. Isprva Sevilla nije pristajala na takav dogovor, ali našli su se "na pola puta" i završili priču.

Sad još slijedi liječnički pregled u kampu hrvatske nogometne reprezentacije i to je onda to, Ivan Rakitić će u nadolazećoj sezoni nositi dres Barcelone! Ne zaslužuje ništa manje, u prošloj sezoni bio je ponajbolji i najefikasiji veznjak lige s 12 pogodaka i deset asistencija u 29 nastupa. Zabijao je Atleticu, Barceloni i Realu, a uz sve je proglašen i najboljim igračem finala Europske lige, koju je Sevilla osvojila protiv Benfice nakon izvođenja kaznenih udaraca.

Bit će predivno gledati El Clasico jer s jedne strane stajat će Luka Modrić u dresu Reala, a na drugoj strani Ivan Rakitić u dresu Barcelone. Tko će bolje upošljavati zvijezde Ronalda i Messija, vidjet ćemo, ali prema analizama stručnjaka, upravo bi Rakitić trebao biti ono što Fabregas nije mogao biti - osoba koja dubinskim loptama zna pogoditi Neymara i Messija "u trepavicu".

>> Ivan Rakitić odabrao Barcelonu, potpisao do 2019. godine!?

>> Ivan Rakitić će za godinu dana biti vođa Barcelone

Ključne riječi

Komentara 12

Avatar hrvatsko_kraljevstvo925
hrvatsko_kraljevstvo925
22:41 09.06.2014.

Rijetki se mogu povaliti da imaju igrače u 2 TOP Kluba Realu i Barceloni

DU
Deleted user
08:41 10.06.2014.

Ja ovo ne vjerujem dok ne vidim. Izgleda predobro da bi bilo istinito. Zalijepit ću se za televizor slijedeće sezone :-)

LI
ličkimerkel
09:29 10.06.2014.

Sad neću moći mrziti barcelonu kao prije :D.Htio sam ga vidjeti ili u atleticu ili realu,ali izgleda da po pisanjima španjolskih medija dobijamo još jednog hrvata u real madridu,marija mandžukića.Vijest nebi tako lako odbacio jer real prodaje moratu i trebaa im zamjena za benzemu koji ponekad zna igrati kriminalno.Mario je relativno jeftin,ne izigrava zvijezdu,vrijedan radnik sa mudima do poda i ne sumnjam da bi se prihvatio izazova igrati za najveći klub na svijetu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije