Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Juniorska liga prvaka

Dinamovi juniori dio su elite, evo s kim mogu igrati u osmini finala!

Juniori Dinama
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
1/10
10.12.2015.
u 14:40

Dinamo će, pak, svog protivnika saznati 15. veljače, a utakmicu odigrati 22. ili 23. veljače.

Juniori Dinama jučer su u posljednjem kolu Lige prvaka u Zagrebu izgubili od Bayerna (0:1), ali već su ranije izborili nastavak natjecanja. Međutim, na ruku im je išlo to što je Olympiakos pobijedio Arsenal sa 2:0 pa su osigurali prvo mjesto u skupini i ne moraju igrati međurundu već idu izravno u osminu finala.

Tamo su se izravno plasirali i PSG, PSV, Benfica, Manchester City, Barcelona, Chelsea i Lyon. Preostale momčadi igrat će već spomenutu međurundu na ispadanje (igra se jedna utakmica),a upravo će se među njima naći sljedeći protivnik Dinama.

Ždrijeb međurunde je 14. prosinca, a te će se utakmice igrati 9. i 10. veljače. 

Dinamo će, pak, svog protivnika saznati 15. veljače, a utakmicu odigrati 22. ili 23. veljače.

Momčadi koje igraju međurundu, a među kojima je i potencijalni protivnik modrih su: Real Madrid, CSKA Moskva, Atletico Madrid, Sevilla, Roma, Arsenal, Dinamo Kijev, Valencia, Red Bull, Celtic, Ajax, Midtjylland, Pribram, Middlesbrough, Elfsborg i Anderlecht.

>>Dinamo ipak osigurao prvo mjesto u skupini! 'Svaka čast Bayernu, ali..'

Komentara 1

MA
.Marsijanac
20:30 10.12.2015.

Dinamovi juniori; tu je umalo 20 visokotalentiranih igraca od kojih bi 3-4 vec sada mogli zaigrati za prvi sastav. Moro ,Lovren, Brekalo i jos nekoliko njih ,poslije dobrih priprema bili bi spremni. Dinamo ce imati uskoro velikih problema kako udovoljiti svim tim igracima. Mora se napraviti mjesta za sve te talente......... Umalo ce Bozic a mi jos igramo nogomet.To je ludost! Mislim da treba uvesti ligu 12 i smanjiti broj utakmica na 2 medjusobne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije