Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Igrači tužni

Dinamovci: Zaslužili smo prolaz, sljedeće godine bit ćemo bolji!

Dinamo
Goran Stanzl/PIXSELL
11.12.2014.
u 22:48

- Jako sam sretan, sačuvao sam s ove utakmice dres i loptu za uspomenu, potpisali su mi se i čestitali svi suigrači, kao i trener

Marko Pjaca odigrao je večeras utakmicu karijere, s tri gola srušio je Celtic i zaradio epitet igrača utakmice. Pohvalio ga je i trener Zoran Mamić, a suigrači su mu se potpisali na loptu.

-  Presretan sam zbog ove utakmice jer ovo je najbolji mogući završetak europske sezone. Iskoristio sam svoje prilike i zabio tri gola u Europskoj ligi, stvarno za mene nije moglo ispasti bolje. Jako sam sretan, sačuvao sam s ove utakmice dres i loptu za uspomenu, potpisali su mi se i čestitali svi suigrači, kao i trener, rekao je Pjaca.

Brozović je također odigrao jako dobro, puno je trčao i radio za momčad, a postigao je i jako lijep pogodak.

- Žao mi je što nismo prošli dalje u Europskoj ligi jer smo zaslužili prolaz. Dobro smo odigrali večeras i svi smo sretni zbog bodova, iako utakmica nije imala rezultatski značaj. Bitno je da smo pobjedom završili europski dio sezone i naravno, ostaje nam samo velika žal što ovako nije izgledala cijela europska sezona i što nismo uspjeli ostvariti bolji rezultat u Europi.

A boljem nastupu dogodine nada se i Arijan Ademi.

- Pobijedili smo Celtic 4:3 iako je pobjeda mogla biti i uvjerljivija. Hvala Bogu što smo pobijedili večeras jer smo zaslužili sve bodove, stvarno smo presretni i dali smo sve od sebe. Nadam se da ćemo iduće godine biti bolji što se tiče nastupa u europskom natjecanju, trudit ćemo se igrati ovako. Svi smo sretni i zadovoljni, posebno nakon sigurne pobjede protiv Rijeke i sad nakon ove pobjede protiv Celtica. Ipak, mislim da nam se ne smiju događati golovi kakvi su nam se dogodili u utakmici sa Celticom, ali srećom uspjeli smo se vratiti u utakmicu i pobijediti.

>>Mamić: Ne žalim što Pjaca nije više igrao, a ima veliki potencijal

>>'Kada zabiješ tri gola u gostima, moraš pobijediti! A od Dinama možemo nešto naučiti'

Komentara 25

ST
stefj
23:46 11.12.2014.

Hm, Dinamovi igrači su pokupili retoriku od ove vlade...

DU
Deleted user
23:15 11.12.2014.

Serija Mućke: "This time next year will be millionaires" :-D

Avatar zagorac2
zagorac2
07:25 12.12.2014.

da ste zasluzili prolaz bili bi prosli a ovako se opet morate tjesit da cete drugu godinu proci ali kamo to je vec upitnik - nije mi jasno zasto su komunisti I partija protiv dinama pa pjevaju jednu te istu pjesmu "iduce godine cemo biti bolji" - razumijem da su drugovi protiv Mamica jer je on ipak jako uspjesan ekonomski ali protiv neuspjesnog Dinama ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije