Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zadovoljan igrom

Mamić: Ne žalim što Pjaca nije više igrao, a ima veliki potencijal

Zoran Mamić
Goran Stanzl/PIXSELL
11.12.2014.
u 22:15

- Čuo sam da nije bio prekršaj prije gola Celtica, a navodno i zaleđe. Općenito je bilo puno čudnih odluka danas... Čisti penal na Pintu, gol Soudanija koji je bio regularan

Dinamo je večeras odigrao dobru utakmicu, barem  u napadačkom dijelu, i pobijedio Celtic sa 4:3. Tako se hrvatski prvak pobjedom oprostio od Europe, a trener Zoran Mamić bio je zadovoljan i sretan.

- Čestitke momčadi na zasluženoj pobjedi. Mislim da smo veliki dio utakmice bili bolji i zaslužili pobjedu. Teško je ovako odmah analizirati cijelu europsku sezonu, no naravno da mi je žao što nismo cijelo vrijeme bili na ovom nivou. Da jesmo, vjerojatno bi se večeras još više slavilo, ali i ovako smo sretni, popravili smo koeficijent, završavamo sa šest bodova i pobjedom. Svakako je lijepo ovako završiti europsku sezonu , rekao je Mamić.

Junak utakmice bio je Marko Pjaca koji je postigao tri pogotka.

- Odigrao je fantastičnu utakmicu. On je sjajan igrač i strašan potencijal te kada radi što od njega tražimo onda izgleda kao danas. Bio je odgovoran u igri i opasan za protivnika te zaslužuje sve čestitke. Vjerujem da će "prelomiti" u glavi, shvatiti da je ovo smjer u kojem treba ići da bi stalno igrao na ovakvom nivou.

Žalite li što nije više igrao u dosadašnjem dijelu sezone, je li Marko trebao dobiti više prilika?

- To nećemo nikada znati, a ne mogu žaliti kada ne znam što bi bilo.

Sudac je u ovom susretu u nekoliko navrata oštetio Dinamo...

- Čuo sam da nije bio prekršaj prije gola Celtica, a navodno i zaleđe. Općenito je bilo puno čudnih odluka danas... Čisti penal na Pintu, gol Soudanija koji je bio regularan. Uglavnom, sreća da je sve dobro završilo, zaključio je trener Dinama.

>>Dinamo u odličnoj utakmici pobijedio Celtic sa 4:3, tri gola Pjace

>>'Kada zabiješ tri gola u gostima, moraš pobijediti! A od Dinama možemo nešto naučiti'

Grafički prikaz utakmice možete pogledati na portalu Goal.com

Komentara 12

DU
Deleted user
22:31 11.12.2014.

Moje iskrene čestitke GNK Dinamu. GNK Dinamo je moj klub.

BJ
bijeda-jad
22:26 11.12.2014.

Kako sad neki pate. Haha ni ovu pobjedu Dinamu nebi poželili al ipak je tu

DU
Deleted user
22:35 11.12.2014.

Em nas činiš sretnim,em ih činiš tužnim. Volim te Dinamo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije