Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski kup

Trećeligaš Mladost protiv Dinama povela, ali nije izdržala do kraja

Mladost - Dinamo
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/12
27.10.2015.
u 15:53

Mladost je inače klub u kojem su svoje prve nogometne korake napravili braća Stojko i Zdravko Mamić. Stoga je izvršni predsjednik Dinama uoči utakmice od domaćina dobio prigodnu fotografiju.

Dinamo je sa 3:1 slavio u Ždralovima protiv Mladosti u prošao u četvrtfinale Hrvatskog kupa. No, nije bilo lako budući da je momčad Zorana Mamića na poluvremenu gubila 1:0...

Modri, koji su istrčali u šarenom sastavu, u prvih pola sata su stvorili nekoliko odličnih prilika, no domaći vratar Srbljanović je bio vrlo raspoložen. Šok za Dinamo uslijedio je u 36. minuti. Trećeligaš iz Ždralova kraj Bjelovara je imao udarac iz kuta, lopta je pala na nogu Starčevića koji je bio sam na pet metara i pogodio mrežu Ježine.

Iako Dinamo danas nije briljirao, u nastavku se sabrao i okrenuo susret. Prvo je u 62. minuti Hodžić izjednačio na asistenciju Soudanija koji je ušao u drugom poluvremenu. Sedam minuta kasnije za 2:1 zabio je Henriquez, a konačni rezultat postavio Soudani tri minute prije utakmice.

Mladost je inače klub u kojem su svoje prve nogometne korake napravili braća Stojko i Zdravko Mamić. Stoga je izvršni predsjednik Dinama uoči utakmice od domaćina dobio prigodnu fotografiju.

Danas su na rasporedu još dvije utakmice osmine finala u kojima se sastaju Šibenik i Slaven Belupo te Inter i Cibalija.

>> Samo neka prvenstvo do kraja bude pošteno, bez uvlačenja šefu našeg nogometa

Komentara 28

MA
-Marsijanac-
15:52 27.10.2015.

Kakvo nevjerovatno lose izdanje rezervnih igraca Dinama.

SG
sgrgi15
18:51 27.10.2015.

Odlična utakmica u fantastičnom ugođaju. Dinamo je došao sa kombiniranim sastavom i prvo poluvrijeme nije bio na visokoj razini te je gubio 1:0. Drugo poluvrijeme nakon ulaska Soudanija sve se mijenja. Zdravko Mamić ja obećao donirati Mladosti 300000 kuna za nogometnu školu koja je jedna od najboljih u ovom dijelu Hrvatske. Najzanimljiviji događaj na cijeloj utakmici zbio se sredinom prvog poluvremena. Bio je to pokušaj nekolicine gostujućih takozvanih navijača započeti skandiranje protiv Mamića i HNS-a, no dječaci iz nogometne škole, njih dvjestotinjak, ako ne i više, koji su bili iza domaćeg gola utišali su ih skandiranjem Zdravko Mamić, Zdravko Mamić na odobravanje i smijeh ostatka publike. Bilo je nekoliko pokušaja, no mališani su ih svaki put nadglasali. Nakon neuspjele akcije, "navijači" su se povukli i nestali. Naravno, o ovom događaju, kao ni o donaciji klubu nećete čuti ni čitati u objektivnim hrvatskim medijima.

Avatar CVARCI-KULEN-SLANINA
CVARCI-KULEN-SLANINA
19:50 27.10.2015.

he he he malo su igrali danas odabrani kladionicu iz 1 u 2.svaka cast to Dinamo redovno radi 3 puta u svakoj sezoni samo treba te to nanjusiti i eto novaca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije