Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NASTAVAK IZNENAĐENJA

Zagreb do boda na Maksimiru, Mamić ostao u nevjerici

Zoran Mamić
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/2
24.08.2014.
u 22:50

Ne bi bilo prvi put da Zagreb "otkida" bodove Dinamu, činio je to mnogo puta.

Iznenađenjima nije bilo kraja ni u susretu Dinama i Zagreba na Maksimiru, koji je završio sa više nego neočekivanih 1:1! A krenulo je obećavajuće za modre, zabio je Ibanez iz slobodnog udarca odmah u devetoj minuti.

Potom se Zagreb pogubio i činilo se da će doživjeti sudbinu Zadra otprije dva tjedna, ali nakon pet minuta pružanja otpora Dinamu, uspjeli su doći k sebi i nametnuti se na terenu. Do kraja prvog poluvremena izmjenjivale su se prilike jedna za drugom, a ono što treba istaknuto negativno je - Ante Ćorić se ozlijedio i morao napustiti teren pa ga je mijenjao Marcelo Brozović. Još se ne zna koliko je ozbiljna ozljeda.

U drugio dio kao da su istrčale različite momčadi, Dražen Medić je na neki očito poticajan način motivirao svoje nogometaše jer su krenuli žustrije i sa više želje. Pokušao je Zoran Mamić vikom na igrače, uvođenjem Henriqueza umjesto izrazito lošeg Soudanija nešto promijeniti, ali ništa. Dapače, u 58. minuti kad je izašao Alžirac, odmah je i pao gol, zabio je Stepčić nakon pogreške Goncala.

Pokušao je potom Zoran Mamić uvođenjem Machada umjesto Andrijaševića, ali ni s time nije uspio potaknuti ekipu na nešto više. Jesu imali posjed lopte, prijetili su do zone udarca, ali zatim ne bi znali što će i Zagreb je prijetio preko kontri i najviše se isticao Boban. No Eduardo je potvrdio kako je dostojan kapetanske trake oko svoje ruke i nosio obrana momčad.

Ovime je Rijeka najviše profitirala jer je izgubila 1:2 od Lokomotive i sad im modri bježe samo jedan bod, s time da idu za tjedan dana na Poljud i Rijeka bi mogla nakon eventualnog kiksa Dinama preuzeti vrh.

DINAMO - ZAGREB 1:1 (Ibanez 9'/Stepčić 58')

>> Lokomotiva prekinula niz Rijeke od 16 pobjeda, Osijek koban za Hajduk

>> Medić: S Mamićem sam u sjajnim odnosima, a Dinamo je jako moćan

Komentara 38

Avatar cluesblues
cluesblues
23:18 24.08.2014.

ovaj put sam i ja otisal doma odmah nakon gola zagreba…ovo kaj dela mladji buraz iz ovakvih igraca i ove momcadi, to nije vise za gledat, igraju sve gore i gore a ovo danas je preslo sve granice…fakat sam tvrdokorni navijac i cijelo vrijeme trpim ove eksperimente koje dela mladji mamic i ona njegova dva klauna sa ovak skupom i kvalitetnom ekipom, ali veceras sam puko, ovo nije momcad i nikad ne bude dokle got taj mamlaz i antitalent sjedi na klupi i gotovo…sramota, a citam kak se stariji dalton prijeti da ce dovest jos kapitalaca - moze dovest jos 50 igraca, ovaj njegov retardirani mladji buraz bi i iz barce napravil nk donju bistru, samo unistava igrace - mislim, covjece, gochalo na stoperu?!? i to jos u paru sa onim njegovim antitalentom kojeg si je sam izabral sigaliem - pa koji tenkre moras bit da tak sastavis ekipu, bez bekova, sa veznjakom na stoperu, sa hajdukovim odpadkom kojeg su doveli samo da hajduk ima s cim platit struju, sa odrezanim spicama bez krilnih igraca, sa ogijem koji je vidi se jos miljama od nekakve natjecateljske forme, a o taktici ne treba ni trosit rijeci - i kaj je na kraju ispalo? koga je odmoril? stopere?…ma nek se goni, nesposobni tenkre...

MI
mirsaanjac
21:48 24.08.2014.

Steta sto je Coric morao izici .Pravo je zadovoljstvo gledati tog klinca.

PE
pekec
22:54 24.08.2014.

Zoki zoki ti jednostavno nisi za trenera

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije