Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PET KOMADA

Dinamo protutnjao Splitom i osvojio 10. naslov zaredom!

Split - Dinamo
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
1/5
02.05.2015.
u 21:00

Modri su u Parku mladeži razbili Split s 5:1 i stigli do 17. naslova prvaka otkako je samostalne Hrvatske.

Dinamo je i teoretski osvojio Decimu, 10. naslov prvaka Hrvatske zaredom. Modri su u Parku mladeži razbili Split s 5:1 i stigli do 17. naslova prvaka otkako je samostalne Hrvatske.

Bila je to sjajna partija momčadi Zorana Mamića, a posebno su se istaknuli trostruki strijelac Henriquez i mladi Ante Ćorić. Dinamo je u vodstvo stigao u 22. minuti iz jedanaesterca. Zagorac je srušio Henriqueza, a sudac Križarić je procijenio da je prekršaj bio unutar 16 metara. Igrači Splita su se bunili, no nije bilo pomoći. Henriquez je izveo penal, a Zagorac je pogodio stranu i dirao loptu koja je ipak ušla u mrežu.

U 30. minuti Angelo Henriquez ponovo je zabio nakon što mu je sve pripremio Ademi s desne strane. Split je do kraja poluvremena uspio smanjiti i zadržati nadu da može do boda. Cikalleshi je dao povratnu loptu, a Mršić sa 16 metara lijepo pogodio mrežu Eduarda.

Henriquez je u 57. minuti stigao do trećeg pogotka udarcem s 20 metara. Sve nade crvenih da mogu nešto napraviti pale su u vodu u 64. minuti kada je Blagojević zaradio drugi žuti karton i bilo je samo pitanje s koliko će pogodak Dinamo slaviti. U 78. minuti Ćorić je lijepo pogodio s 30 metara, a konačni rezultat postavio je Hodžić minutu kasnije.

Dinamo može stići i do dvostruke krune. 20. svibnja na Maksimiru igra finale Kupa, a protivnik će ponovo biti Split.

>> Kod Šibenika napali navijače Dinama: Iza napada stoji Torcida?

Ključne riječi

Komentara 50

DU
Deleted user
20:39 02.05.2015.

To je taj recept koji Vulić ima protiv Dinama?

SP
stjepan.plecko
22:27 02.05.2015.

Neka tako bude još 20g i neka si tovari jedu onu stvar od zavisti

Avatar feudalac
feudalac
21:58 02.05.2015.

... i ja sam navijač Dinama koji ne gleda utakmice na stadionu (ne znam hoće li me venecijanci optužiti da nisam "pravi" ali zaboli me ona stvar), otvorio sam šampanjac i nazdravio Zdravku Mamiću i Dinamu, doma u fotelji (ak to nije zabranjeno) i čestitao na osvajanju 10-e uzastopne titule prvaka hrvatske u nogometu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije