Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI DERBI

Dinamo protiv Hajduka u polufinalu Kupa!

Dinamo Hajduk
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
15.02.2016.
u 12:20

Prve utakmice su 16. ožujka, a domaćini su Hajduk i Rijeka. Uzvrati su na rasporedu 6. travnja.

Dinamo i Hajduk igrat će u polufinalu Kupa, odlučeno je na današnjem ždrijebu održanom u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza u Zagrebu. Drugi polufinalni par su Rijeka i Slaven Belupo. Prve utakmice su 16. ožujka, a domaćini su Hajduk i Rijeka. Uzvrati su na rasporedu 6. travnja.

- Čekaju nas dvije zanimljive utakmice i derbiji oko kojih će se pričati danima što je sigurno dobro za naš nogomet. Naravno, još ima mjesec dana do prve utakmice i imamo puno posla prije toga tako da nema smisla raditi nekakve najave već sada, ali sigurno se veselimo susretima s Hajdukom. Rekao sam već da želimo osvojiti Kup, a kada je tako onda je svejedno kada ćemo koga dobiti - rekao je trener Dinama Zoran Mamić.

- Radujemo se utakmicama koje ćemo igrati protiv Dinama. Nama je gušt igrati te utakmice kako u prvenstvu tako i u kupu. Bit će jako interesantne utakmice, uzbudljive u svakom slučaju. Bit ćemo spremni i motivirani, to je sigurno. Dat ćemo sve od sebe, svoj maksimum - izjavio je trener Hajduka Damir Burić.

Finale će se igrati 11. svibnja, a naslov brani Dinamo.

>> Kontakt je postojao, sapleo me. Jedanaesterac je bio, tu nema dvojbe

Komentara 18

LI
Lik123
12:48 15.02.2016.

O Bože dragi, od danas počinje kmečanje i dreka na suce i tako mjesec dana :(

DU
Deleted user
13:23 15.02.2016.

Namještaljka Dinamu najlakši protivnik.

DU
Deleted user
12:28 15.02.2016.

hahahhahahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije