Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo pojačanje

Dinamo doveo pojačanje: potpisao rumunjski reprezentativac, evo što je rekao!

Alexandru Matel
Foto: GNK Dinamo
16.01.2015.
u 19:49

– Jako sam sretan što dolazim u Dinamo o kojem znam puno i sve što sam čuo su bile samo riječi hvale. Nakon nekoliko godina u Astri osjetio sam kako je vrijeme za iskorak

Dinamo je doveo prvo pojačanje u 2015. godini, rumunjski reprezentativac Alexandru Matel (25) potpisao je ugovor na 4,5 godina. Desni branič došao je iz Astre i pojačat će "modru" obranu, a nakon potpisa ugovora djelovao je iznimno sretno.

– Jako sam sretan što dolazim u Dinamo o kojem znam puno i sve što sam čuo su bile samo riječi hvale. Nakon nekoliko godina u Astri osjetio sam kako je vrijeme za iskorak i kada sam saznao za interes Dinama nisam uopće dvojio i odmah sam rekao da želim u Zagreb. Dinamo je velik klub, stalno osvaja trofeje i svake godine igra europska natjecanja i nadam se da ću pomoći svom novom klubu u ostvarivanju što boljih rezultata – rekao je Matel za klupsku stranicu.

Rumunjski nogometaš imao je pauzu jer nije igrao ove sezone.

– Kada sam odlučio da neću potpisati novi ugovor i da želim otići u Dinamo, u klubu su rekli da neću igrati. Upravo iz tog razloga  sretan što se moj dolazak u Zagreb ostvario već na zimu, a nisam morao čekati istek ugovora na ljeto. Sve vrijeme sam trenirao i spreman sam, ali naravno da kada se ne igraju utakmice ipak to nedostaje. Vjerujem da ću se brzo pripremiti, uhvatiti ritam i doći na željenu razinu.

Trener Dinama Zoran Mamić tako je dobio značajno pojačanje, a i on je djelovao zadovoljno.

– Dugo smo ga pratili i kada smo se odlučili za njega, nije bilo pitanje hoćemo li ga dovesti, nego kada će to biti. Zadovoljan sam što je klub uspio riješiti da to bude već na zimu, kako bi nam Alexandru pomogao već u ovoj sezoni i što se bolje pripremio za sljedeću.

Matel je za reprezentaciju Rumunjske debitirao sa 22 godine, a dosad je skupio 13 nastupa. Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 1,5 milijuna eura.

>>Alexandru Matel stigao u Zagreb, od prelaska u Dinamo ga dijeli liječnički pregled

Komentara 9

DU
Deleted user
20:00 16.01.2015.

Ja ili sam čorav ili ovaj ima škembu ,jbt. pa Mamić je izgleda u boljoj formi.

DI
dinamojavolim1
03:51 17.01.2015.

samo dinamoooooo

Avatar Stjepan .
Stjepan .
22:50 16.01.2015.

Još malo pa dinamo nebu imal ni jednog hrvata :( To je prestrašno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije