Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvo pojačanje
Povratak na članak

Dinamo doveo pojačanje: potpisao rumunjski reprezentativac, evo što je rekao!

– Jako sam sretan što dolazim u Dinamo o kojem znam puno i sve što sam čuo su bile samo riječi hvale. Nakon nekoliko godina u Astri osjetio sam kako je vrijeme za iskorak

Komentari 9

DU
Deleted user
20:00 16.01.2015.

Ja ili sam čorav ili ovaj ima škembu ,jbt. pa Mamić je izgleda u boljoj formi.

VL
DI
dinamojavolim1
03:51 17.01.2015.

samo dinamoooooo

VL
Avatar Stjepan .
Stjepan .
22:50 16.01.2015.

Još malo pa dinamo nebu imal ni jednog hrvata :( To je prestrašno.

VL
Avatar Bekrija
Bekrija
08:44 17.01.2015.

lik nije upisao niti jedan nastup u prvenstvu, što se vidi na njegovom trbuhu i očito je da je totalno van forme. Perverzno pojačanje, reprezentativac hahahahahahaha...tko puši ovo pranje love? Udomljeni navijači?

VL
Avatar CORPUS OMNE . . .
CORPUS OMNE . . .
20:25 16.01.2015.

Dinamo doveo pojačanje, a Maminjo mlađi s priprema kliče kako je jedini problem Dinama što ima previše igrača! I vjerovatno ima za ovu HNS ligu koja je u njegovom vlasništvu. Kod Maminja muljanju nikad kraja ...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.