Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BORBA ZA MJESTO

Diego Simeone: Torres nije došao kao spasitelj, Mandžukić je trenutno ispred njega

Fernando Torres
Foto: Reuters (Ilustracija)
02.01.2015.
u 18:48

– Fernando nam svojim karakteristikama može pomoći. No mora se boriti za svoje mjesto pokraj Griezmanna, Mandžukića i Raula Jimeneza. Oni su trenutačno ispred njega – rekao je Simeone

Novopridošli Fernando Torres trenutačno je najveća medijska zvijezda u Atletico Madridu, a kamere prate svaki njegov korak. No, trener Diego Simeone poručio mu je da ga čeka velika borba za mjesto u momčadi.

– Sretan sam jer on pripada ovamo, Fernando nam svojim karakteristikama može pomoći, pogotovo svojom strašću i profesionalizmom. No mora se boriti za svoje mjesto pokraj Griezmanna, Mandžukića i Raula Jimeneza. Oni su trenutačno ispred njega – rekao je Simeone i dodao:

– Fernando nije došao ovdje kao spasitelj. Ne očekujem od njega da počne zabijati od prvoga dana, treba mu vremena za prilagodbu. No njegov je dolazak koristan za sve.

Simeone smatra da Torres unatoč svemu može itekako pomoći momčadi.

– Fernando će nam dati dodatnu dubinu u napadu. To nam je s Mandžukićem nedostajalo.

Torres, nekada jedan od najboljih napadača svijeta, karijeru je počeo u Atleticu, a nastavio u Liverpoolu. No, prelaskom u Chelsea posve se izgubio. Klub sa Stamford Bridgea ga je nakon tri godine mučenja poslao na posudbu u Milan, no ni tamo se nije nazabijao. Na kraju se vratio u klub s početka priče. Sada mora vratiti davno izgubljeno samopouzdanje.

>> Fernando Torres se muči i na treninzima, pogledajte sve ove promašaje

>> Torres: Svatko se mora vratiti kući, čast mi je opet biti dio Atletica

>> Torres se vratio kući, Mandžukić dobio konkurenciju u napadu

Komentara 3

CA
carpediem
21:36 02.01.2015.

Ovo je vec nesto neocekivano i brzo bilo ali je i logicno da ni jedan veliki Klub ne igra samo sa jednim napadacem tako da je sad nastala borba za prvog napadaca a Mandzo je u laganoj prednosti dok jee Torres na domacem terenu mada je izgubio formu koju vec tri god. trazi a nas Mandzo je borac koji se nikad ne predaje a iskustvo je dokazalo da vecina igraca koji se vratu nazad u svoj klub gdje su se proslavili nisu nikad dostigli onu formu i kvalitetu koju su imali kad su se u tom klubu proslavljali i postajali zvjezda jer tada su bili na pocetku i bili su gladni, u ostalom bit ce interesantno ali mi je zao Mandze jer mislili smo da je nasao pravi klub a sad dobija konkurenciju ali ako sacuva prvo mjesto u napadu onda je svima pokazao da je jedan od najboljih u napadu. Mandzo sa tobom smo svi i nema predaje.

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
07:35 04.01.2015.

Torres je došao doma kao nositelj, Mandžukić je trenutno ispred njega na terenu a uskoro bi mogel biti ispred njega na rezervnoj klupi.

MA
MagnusJohnson
21:17 02.01.2015.

Torres se isto vucara po Europi, ima tek 30 godina, neka ode u MLS, tamo bi imao plaću 10 milijuna eura godišnje bez problema, i vjerojatno bi se vratio u formu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije