Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sumnjiva situacija

Carvajal u čudu: Ja ugrizao Mandžukića? To nije točno!

Mandžukić i Carvajal
Foto: Screenshot
1/2
15.04.2015.
u 09:21

Marca piše pozitivno o Mandžukiću i njegovoj igri. Pišu da se borio tijekom cijelog susreta i da nije posustao skroz do kraja utakmice.

Mario Mandžukić jučer je dobio dobre batine na utakmici protiv Reala. Hrvatski reprezentativac borio se tijekom cijelog susreta s protivničkim braničima pa mu se nekoliko puta morala ukazivati pomoć i zaustavljati krvarenje. A najviše dvoboja vodio je sa Sergiom Ramosom i Danijem Carvajalom kojeg su na društvenim mrežama optužili da je pokušao ugristi Mandžukića. On je sam to odlučio demantirati.

– Počele su kružiti priče da sam pokušao ugristi protivničkog igrača. Želim jasno istaknuti da nisam nikoga ugrizao, niti sam pokušavao, opravdava se Carvajal koji ipak ne može negirati da je pošteno udario Mandžukića i prošao nekažnjeno zbog toga.

Inače, Marca piše pozitivno o Mandžukiću i njegovoj igri. Pišu da se borio tijekom cijelog susreta i da nije posustao skroz do kraja utakmice.

>>Pogledajte kako je izgledalo Mandžukićevo lice nakon Ramosova udarca

>>'Ne možete sucu iz Srbije dati da sudi ovakvu utakmicu'

Komentara 3

ST
stefj
09:42 15.04.2015.

Za razliku od prethodnog članka u ovom listu koji je otvoreno podržao suca iz susjedne nam zemlje koji je cijelu tekmu imao pik na Mandžukića, ovo je prvi pozitivan članak o njegovoj igri potaknut pisanjem Španjolskih medija... Nakon utakmice, Mandžukić je izgledao gore od Mirka Filipovića nakon pretrpljenog najtežeg poraza u karijeri, a niti jedan igrač Reala nije dobio niti žuti karton za to. Mislim da to govori i više nego dovoljno o motivima suca.

BA
balic
10:02 15.04.2015.

Da a H.D neima sinoc nista bolje nego prvi udri po Mandzukicu kako je bio najgori, sve sami strucnjaci koji vise znaju i vide kad nekog na pik uhvate.I Torres je simulirao jel i to nakon dvije minute u igri? da je drugi sudac bio neovisan Real bi ostao sa igracem manje u drugom poluvremenu.

Avatar nekakav
nekakav
09:48 15.04.2015.

pa nije sudac ozlijedio mandžukića! uostalom, rijetko kad mandžo završi utakmicu bez ozljede, bez kapi krvi. on je borac, ide glavom gdje drugi ne bi išli čekićem. i sad se kao trebamo čuditi, što je sudac radio. mandžukić je prgavrgav igrač, i ne igra on nježno. svaki njegov start je punom parom, forsira sebe, ali i druge. ne vidim problema. nije dao gol. o drugome nema smisla pisati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije