Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBAR POČETAK

Damir Burić startao pobjedom na klupi Hajduka, 'pale' su Domžale

Hajduk
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
17.06.2015.
u 20:31

Završilo je 3:1 za bijele u Slovenskoj Bistrici, a zabili su Maloku u 25., Maglica u 33., te Mujan u 80. minuti, a pogodak za Slovence postigao je Brazilac Juninho.

Damir Burić startao je pobjedom na klupi Hajduka, u prvoj prijateljskoj utakmici na pripremama u Sloveniji bijeli su 3:1 (2:1) svladali Domžale.

Strijelci su bili Maloku u 25., Maglica u 33., te Mujan u 80. minuti, a pogodak za Slovence postigao je Brazilac Juninho. Hajduk je započeo utakmicu u sastavu Grbić, Mikanović, Milovović, Nižić, Pejić, Balić, Caktaš, Maloku, Vlašić, Bencun i Maglica, a u drugom dijelu još su igrali Stipica, J. Baši, Billy, Tudor, Juranović, Mujan, Roguljić, Kiš, Radčenko, Franić i Mastelić.

Dvoboj je odigran u Slovenskoj Bistrici, bez gledatelja, organizatori i policija zabranili su ulaz i novinarima, ali to nije spriječilo pedesetak pristaša Hajduka da se nađu na ogradi stadiona.

>> Hajduk i Split riješili su se momčadi koja bi bila u vrhu HNL-a

Komentara 4

Avatar Cugam-Domoljubno
Cugam-Domoljubno
22:34 17.06.2015.

S obzirom kako suvereno je Hajduk pobjedio NK Domžale očito su Bili stasali da se umješaju u borbu za prvo mjesto u balkanskoj ligi.

VE
vetlanda22
08:57 18.06.2015.

Bomba sa Poljuda Boško Balaban potpisuje 1+1.

Avatar bijelizagrebgrad
bijelizagrebgrad
00:01 18.06.2015.

Počinje jedina lijepa nogometna priča u Hrvatskoj! U stvari, bolje je reći roman, ali počinje... Ajmo Bijeli, ale!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije